Enkel dessert-oppskrift med bare én ingrediens
![enkel dessert. dumle kjeks. dessert på lite tid. dessert av dumle. dessert sammen med is. serveres med is.](https://imaginary.abcmedia.no/pipe?url=https://guides-wp.startsiden.no/wp-content/uploads/2024/03/superenkel_dessert_dumlekjeks.webp&interlace=true&compression=9)
Vi viser deg hvordan du kan lage kjeks av Dumle. Desserten kan serveres alene – eller som pynt på toppen av iskrem.
Dette er en enkel dessertoppskrift til mange. Den passer også ypperlig som topping på iskrem. Du trenger bare én ingrediens for å lage denne kjeksen, nemlig karamellsjokoladen Dumle. Se fremgangsmåten i videoen, og få oppskriften i tekst litt lenger ned.
Oppskrift på Dumle-kjeks
Du trenger:
- Dumlesjokolade
- Litt havsalt (kan sløyfes)
Legg sjokoladebitene utover et stekebrett med bakepapir. Ha gode mellomrom mellom dumlene.
![Dumle som ligger utover et stekebrett.](https://imaginary.abcmedia.no/pipe?url=https://guides-wp.startsiden.no/wp-content/uploads/2024/03/dumle_enkel_dessert_stekebrett-edited.webp&interlace=true&compression=9)
Varm opp stekeovnen til 200 grader, og sett stekebrettet i ovnen. Stek i 5-7 minutter. Følg nøye med, og ta ut stekebrettet når sjokoladene har smeltet utover.
![](https://imaginary.abcmedia.no/pipe?url=https://guides-wp.startsiden.no/wp-content/uploads/2024/03/superenkel_dumle_dessert_smelter_iovnen-1-edited.webp&interlace=true&compression=9)
Strø over havsalt mens kjeksene fortsatt er myke. Legg kjeksen på en rist imens de kjøler seg ned. Spis dumlekjeksen som de er, eller server med iskrem.