På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

DIY

Hvordan brette skjorte av penger

Et kort det står til konfirmanten på. Det er også festet to skjorter brettet av sedler på kortet.
Pengegaver er ikke kjedelige å gi bort - i hvert fall ikke når sedlene brettes til skjorter. (Foto: Kreative Ideer)

Gjør mer ut av pengegaver til konfirmasjonen eller bursdagen – og brett sedlene til skjorter.

Ofte er det eneste konfirmanten, bursdagsparet eller brudeparet ønsker seg penger. Det betyr ikke at det trenger å skorte på kreativiteten når det kommer til å gi bort pengegaver.

Er ikke skjorter av sedler akkurat det du lette etter? Her har vi samlet alle våre ideer til kreative måter å gi bort penger på.

I videoen under viser vi hvordan du kan brette sedler til skjorter – som du så fester med litt tape på et hjemmelaget kort. Pass på å bruke en tape som lett kan tas av, slik at du ikke ødelegger sedlene.

Loading the player…

Du vil kanskje også like disse sakene: