På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

DIY

Pengegaver: Hvordan gi bort penger på en kreativ måte

Kollasj av ulike kreative måter å gi bort pengegaver på.
Skal du gi bort penger i gave, trenger det ikke være kjedelig. Her får du flere kreative ideer til pengegaver. (Foto: Kreative Ideer)

Lurer du på hvordan du kan gi bort penger på en kreativ måte til konfirmasjon, bursdag eller bryllup? Her får du flere ideer til pengegaver.

Hvordan lage sommerfugler av sedler og mynter

To ulike typer sommerfugler laget av sedler og mynter. Vi viser hvordan du lager en kreativ pengegave som ser ut som sommerfugler.
Lag søte sommerfugler av sedler og mynter. Perfekt pengegave til bursdagsbarnet eller konfirmanten. (Foto: Kreative Ideer)

Her har vi to ulike ideer til hvordan du kan lage søte sommerfugler av penger. Du kan enten lage et kort med en sommerfugl som består av både sedler eller penger. Eller du kan brette sedler til sommerfugler du kan feste på en pinne, og pynte opp en blomsterbukett. Se fremgangsmåten for hvordan du lager sommerfugler av penger her.

Hvordan brette sedler som skjorter

Et kort det står til konfirmanten på. Det er også festet to skjorter brettet av sedler på kortet.
Pengegaver er ikke kjedelige å gi bort - i hvert fall ikke når sedlene brettes til skjorter. (Foto: Kreative Ideer)

Gjør litt ekstra ut av sedlene, og brett pengene til små skjorter som du fester til et hjemmelaget kort. Se hvordan du bretter skjorter av penger – steg for steg her.

Hvordan brette enhjørninger av sedler

Fire enhjørninger laget av brettet papir og sedler som står i et glass.
Gi bort et glass fylt av enhjørninger som en kreativ pengegave. (Foto: Kreative Ideer)

Dette blir en magisk pengegave til et bursdagsbarn eller en konfirmant – et glass fylt med enhjørninger. Se hvordan du bretter enhjørninger av sedler her.

Kreativ konfirmasjonsgave: Penger og noe som blir husket

penger i konfirmasjonsgave kan gis som en kreativ gave. førstehjelpsskrin ti voksenlivet ble en kreativ og personlig gave
Cathrine Olseth har virkelig kommet opp med en kreativ idé til pengegave til en konfirmant.

Her får konfirmanten både penger og gode råd på veien – i en førstehjelpsboks for voksenlivet. Denne er laget av Cathrine Olseth, som har delt dette tipset med vår Facebookgruppe Kreative Ideer. Se mer om ideen hennes til en kreativ konfirmasjonsgave her.

Kreativ pengegave til brudeparet i en boks

To bilder av en miniatyrstue laget i en boks, med penger festet til møbler.
Gaven fra Jannicke til brudeparet ble langt mer enn bare en pengegave. (Foto: Jannicke Eriksen)

Jannicke Eriksen utfordret seg selv til å lage noe helt spesielt av pengene brudeparet ønsket seg til oppussing av kjellerstue. I en boks har Jannicke på finurligvis brettet penger og innredet «kjellerstua» i boksen med artige detaljer.

Se flere detaljer fra den kreative pengegaven til bryllupet her.

Pengegave i en kake

Loading the player…

I videoen over kan du se hvordan Namkang Duangnet Saengkaew overraskt alle med en spesiell pengekake. Se hva som skjer når de heldige mottakerene gyver løs på kakene.

22 ideer til pengegaver du kan lage selv

Loading the player…

Har du fortsatt ikke fått nok ideer til hvordan å gi bort gaver på en kreativ måte? I videoen over har vi samlet 22 ideer du kan la deg inspirere av. Har du laget en pengegave du vil vise oss? Send oss gjerne et tips med bilde eller video på hei@kreativeideer.no

Du vil kanskje også like disse sakene: