På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

DIY

Pengegave: Hvordan brette en sommerfugl av sedler

To ulike typer sommerfugler laget av sedler og mynter. Vi viser hvordan du lager en kreativ pengegave som ser ut som sommerfugler.
Lag søte sommerfugler av sedler og mynter. Perfekt pengegave til bursdagsbarnet eller konfirmanten. (Foto: Kreative Ideer)

Skal du gi bort penger i gave? Hva med å lage søte sommerfugler av sedler og mynter. Her får du to kreative ideer.

Trenger du kreative ideer til hvordan du skal gi bort penger til konfirmanten, i bursdagen eller et bryllup? Her får du to ulike tips til hvordan du kan lage søte sommerfugler av både sedler og mynter.

Vil du ha flere ideer til hvordan du kan gi bort pengegaver? Her har vi samlet alle våre ideer til kreative måter å gi bort penger på.

Hvordan brette sommerfugler av sedler på pinne

Loading the player…

Disse sommerfuglene kan enkelt festes på en blomsterpinne, og brukes som dekorasjon i en potteplante, eller settes mellom blomstene i en bukett. Til dette trenger du 2 sedler per sommerfugl, en blomsterpinne og eventuelt litt sløyfebånd. Se hvordan du bretter sommerfuglen i videoen over.

Hvordan lage sommerfugl av sedler og mynter på kort

Loading the player…

Ønsker du også å bruke mynter når du skal lage sommerfugl av penger? Hva med denne ideen som festet til et hjemmelaget gratulasjonskort? Se videoen over for fremgangsmåten.

Du vil kanskje også like disse sakene: