På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

DIY

Pengegave: Hvordan brette enhjørning av sedler

Fire enhjørninger laget av brettet papir og sedler som står i et glass.
Gi bort et glass fylt av enhjørninger som en kreativ pengegave. (Foto: Kreative Ideer)

Gjør pengegaven magisk med et knippe enhjørninger laget av sedler.

Gi bursdagsbarnet eller konfirmanten en magisk pengegave! Her har vi fylt et syltetøyglass med fire enhjørninger – hvor to er brettet av sedler. For å ikke ødelegge sedlene har vi også brettet to enhjørninger av farget papir – som vi også kan tegne øyne på.

Leter du etter flere inspirerende pengegaver? Her har vi samlet alle våre ideer til kreative måter å gi bort penger på.

I tillegg til sedler og farget papir trenger du tape, saks og piperensere eller sugerør. Husk å bruke en tape som løsner lett, for ikke å ødelegge sedlene.

Loading the player…

Du vil kanskje også like disse sakene: