På Startsiden Guider har noen av sakene annonselenker, som fører til butikker hvor du kan kjøpe produktene vi har omtalt, eller til tjenester som lar deg sammenligne priser. Når du klikker på en av disse lenkene, får Startsiden annonseinntekter. Disse lenkene er alltid merket.

Annonselenkene er valgt fordi vi mener de er relevante og nyttige, og det er våre innholdsprodusenter som bestemmer hvilke saker vi skal skrive om og hvilke produkter som skal omtales.

Vårt mål er alltid å guide deg til det mest relevante innholdet og de beste produktene. Annonsørene bestemmer ikke innholdet i sakene.

Journalistene og redaksjonen i ABC Nyheter har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.

DIY

Kreativ pengegave til brudeparet

To bilder av en miniatyrstue laget i en boks, med penger festet til møbler.
Gaven fra Jannicke til brudeparet ble langt mer enn bare en pengegave. (Foto: Jannicke Eriksen)

Se Jannickes utrolig kreative bryllupsgave – en ministue fylt med penger.

Jannicke Eriksen utfordret seg selv til å lage noe helt spesielt av pengene brudeparet ønsket seg til oppussing av kjellerstue. I en boks har Jannicke på finurligvis brettet penger og innredet «kjellerstua» i boksen med artige detaljer. Ideen delte hun i vår kreative Facebook-gruppe som du finner her.

– Finnes ikke kunstnerisk, kreativ eller tålmodig, men prøvde meg på et lite prosjekt til brudeparet som ønsket seg bidrag til kjellerstue, forteller Jannicke.

Vil du ha flere tips til pengegaver? Her har vi samlet alle våre ideer til kreative måter å gi bort penger på.

Dette trenger du til mini-stuen med pengegaver

For å lage gaven har Jannicke brukt en rund boks i papp fra Søstrene Grene, og kjøpt passende dukkehusmøbler. Sedlene ble pakket rundt puter i stoler og sofa, og festet med skoletyggis.

Møblene er limt fast til bunn av esken. På veggen henger det et bilde av en seddel, og lampen er laget av en femmer, kronestykker, Q-tips og en 50-lapp.

I tillegg til pengegaven har brudeparet her fått små lapper med gavekort på barnepass og hundepass til de skal i gang med å pusse opp kjellerstuen. Se flere detaljer fra Jannickes kreative gave i videoen under.

Loading the player…

Du vil kanskje også like disse sakene: