Slik blir du kvitt bananfluene

Så enkelt blir du kvitt de irriterende bananfluene

De fleste har nok opplevd å få en ansamling av bananfluer på kjøkkenet fra fruktkurven eller kanskje fra urtepotta. Noen ganger kan det virke helt umulig å bli kvitt alle fluene før de legger egg og igjen blusser opp i en stor sverm.

Har du først vært uheldig og bananfluene har flyttet inn hos deg, kan du enkelt lage effektive feller som tar knekken på de over natten. Vår erfaring er at feller som inneholder øl eller rødvin er de beste, men har du ikke det tilgjengelig kan du se flere smarte oppskrifter på feller du kan lage av det du allerede har i kjøkkenskapet ditt i videoen øverst i artikkelen. Lykke til!

Flere smarte insektsfeller til sommeren

Redd for at sommerkveldene på terrassen skal bli ødelagt av blodtørstige mygg? Hold myggen unna med enkle feller du kan lage selv av få ingredienser:

Kleggen kan være et pine i de ukene de er mest aktive om sommeren. Kleggen kan være plagsom både for mennesker og beitende dyr. Kleggfeller selges for en gangske dyr penge hos flere forhandlere, men vi har testet å lage en enkel felle som sies å tiltrekke seg kleggen:

POPULÆRE EMNER

#GJØR DET SELV  #HAGE  #HUS OG HJEM  #SMARTE TIPS

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)