Dette skjedde på Startsiden i 2017

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 21.12-2017
  • Oppdatert: 26.06-2018
Produkteier i Startsiden, Anders Arntsen, og sosiale medier manager May-Tone Eikum.

Vi jobber hele tiden med å forbedre oss - her er nyhetene vi lanserte i år.

Startsiden ble lansert i 1996, og mye har skjedd siden den gang. Gjennom årene har vi blant annet lansert nettavisen Abc Nyheter, TV-guiden Mee TV, videosiden Sedenne, en egen søketjeneste i samarbeid med Google og mye mer.

Vårt mål er å tilby godt og nyttig innhold til leserne våre, og mens mange nettsteder legger innholdet sitt bak betalingsmur, er innholdet vårt fortsatt gratis.

Og vi jobber hele tiden for å forbedre produktet vårt. I 2017 lanserte vi flere nye tjenester som kan gjøre hverdagen din litt enklere.

Se hvilke her!

Hjernetrim

Dette er siden for deg som vil ha noe å bryne deg på i julen – eller resten av året. Hver dag legger vi ut en gåte i form av et spørsmål, en optisk illusjon eller et bilde med skjulte gjenstander.

Kryssord

På denne siden kan du teste kreativiteten og ordforrådet ditt. Hvis du vil spille om poeng, kan du trykke på «Start klokken», og hvis du står fast, kan du trykke på «hint».

Sudoku

I dette tallspillet skal du plassere sifrene 1 til 9 slik at alle radene inneholder disse sifrene en gang.

Quiz

Hver uke legger vi ut en ny quiz som tester dine allmennkunnskaper. Quizene inneholder ti spørsmål, og det beste resultatet du kan få er «Svart quiz-belte». Vi sender også ut nyhetsbrev med quizen og spennende saker fra Sedenne og Kreative Ideer en gang i uka. For å melde deg på nyhetsbrevet, ta quizen og skriv inn navn og e-post på den siste siden av quizen.

På denne dag

Siden april i år har vi lagt ut tre historiske hendelser som skjedde på dagens dato hver dag. Noen av hendelsene husker du kanskje selv, mens andre vil forundre deg. Bla deg nedover på Startsiden for å se dagens historiske hendelser, og klikk deg inn på en av dem for å lese mer.

Ny vær-tjeneste

Med vår nye vær-tjeneste kan du få en detaljert værmelding for stedet du befinner deg eller skal reise til. Dine siste søk vises på høyre side, så du kan klikke deg inn på dem igjen.

Nettliv

Dette er siden for deg som liker morsomme, nyttige og interessante artikler om alt som rører seg på nettet. Siden er fortsatt under utvikling, og vil få en egen kategori på Startsiden i 2018. Les en av de mest leste artiklene på Nettliv så langt her.

På Startsiden har vi med andre ord samlet alt på ett sted. Her kan du sjekke været, hva som går på TV eller bruke noen av tjenestene som er nevnt ovenfor. Klikk her for å sette Startsiden som din startside. 

Liker du denne typen artikler? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS