Gavin tok et vakkert bilde – så zoomet han inn og oppdaget en utrolig detalj

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 16.01-2018
  • Oppdatert: 05.02-2018
En utrolig tilfeldighet gjorde at Gavin fikk tatt det perfekte bildet. Foto: @bestgav / Twitter

Nå sprer bildet hans seg på nettet. 

Det hele begynte da britiske Gavin Best (43) var ute og gikk tur med noen venner i Belfast i Nord-Irland på nyttårsaften, ifølge Mirror.

Han stoppet opp for å ta bilde av den vakre utsikten, men innså ikke at det var noen andre tilstede på klippen han tok bilde av.

Les også:  Klarer du å se soldaten som gjemmer seg i dette virale bildet?

- Timingen var perfekt

Det var først da han kom hjem og zoomet inn på bildet, han la merke til en rar detalj på bildet. Det viste seg å være en annen person som hoppet opp i været akkurat idet han tok bildet.

Etter han la ut bildet på Twitter, har det fått nesten 2000 likes, og blitt omtalt av flere internasjonale nettsteder. Til Mirror forklarte Gavin hvorfor han la ut bildet.

-Jeg synes det var en utrolig tilfeldighet at jeg klarte å fange akkurat det øyeblikket – jeg hadde ikke en gang innsett at det var noen på andre siden da jeg tok bildet. Timingen var perfekt, og det skapte et morsomt bilde, sa han. 

Hoppet ikke utfor

Enkelte av Twitter-brukerne som så bildet ble bekymret for at personen på bildet prøvde å hoppe utfor klippen, men som svar på dette, skrev Gavin: 
«For å svare på kommentarene om at personen på bildet kanskje hoppet fra klippen, kan jeg forsikre dere om at bildene som ble tatt etterpå viste at det var to eller tre personer der oppe.»

Les også: Kvinne ser ut som hun holder en iPhone på et maleri fra 1860

Liker du denne typen artikler? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS