Huskyen Hope var underernært og syk – så bestemte dyrevennen Rico seg for å hjelpe henne

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 15.05-2018
  • Oppdatert: 28.06-2018
Når Hope var hjemløs, var det nesten ikke mulig å se hvilken rase hun var. Foto: Rico Soegiarto/Facebook

Ti måneder senere ser huskyen ut som en helt ny hund. 

Det var balineseren Rico Soegiarto som fant den utslitte hunden gående langs gatene i Denpasar på Bali. Ifølge Boredpanda, la han merke til hunden en dag han var på vei hjem fra jobb.

Les også:  Værmelderen er på jobb - så kommer en uventet gjest på besøk

Da var Hope så mager at man kunne se skjelettet gjennom den tynne pelsen hennes. Heldigvis bestemte Rico seg for å ta henne med hjem og gi henne mat og pleie. 

Utrolig forvandling

De neste månedene tok han henne med til veterinæren, matet henne og vasket henne. Nå, ti måneder senere, har han lagt ut bilder av hvordan den vakre hunden ser ut nå – og forvandlingen er enorm.

(Artikkelen fortsetter under bildene) 

/
/
/
/
/

Fancy & Hope 🐶🐶 #husky #dog #petlover

Et innlegg delt av Rico Soegiarto (@ricoocir)

Før var både pelsen og kroppen til Hope så tynn at man nesten ikke kunne se hvilken rase hun var. Nå ser hun langt sunnere ut, og pelsen har vokst seg ut til å bli tykk og skinnende.

Ifølge Boredpanda, har Rico fire hunder fra før av som Hope kan leke med. Etter Rico tok henne med hjem, har hun blitt en leken og glad hund.

— Hun elsker å bli klappet og spiser masse kjeks! Og hun er så sosial at jeg noen ganger blir bekymret. Det er mange tyver på Bali, sier han til nettstedet.

Les også:  Hvert år flyr storken over 1400 mil for å møte sin store kjærlighet

DEL

FØLG OSS