Se hvordan Facebooks nye datingtjeneste kan bli seende ut

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 06.08-2018
  • Oppdatert: 06.08-2018
Zuckerberg fant selv kjærligheten med barnelegen Priscilla Chan (33) da de gikk på college sammen. Foto: Manuel Balce Ceneta/AP

Tjenesten skal hjelpe mennesker med å bygge «ekte, langvarige forhold, ikke bare en flørt».

Det fortalte Facebook-grunnleggeren Mark Zuckerberg da han avslørte at Facebook jobbet med å lansere en datingtjeneste til CNBC i mai.

Les også: Facebook har en «hemmelig» fil om deg - slik laster du den ned

For noen dager siden la Twitter-brukeren Jane Wong ut bilder av hvordan datingtjenesten kan komme til å se ut. Ifølge Mashable, har hun tidligere avslørt nye tjenester det sosiale nettverket skal lansere, som for eksempel «Talent Show».

Inkluderer alle

Ut i fra bildene Wong har lagt ut, kan man velge å identifisere seg som fem forskjellige kjønn, og velge mellom fem forskjellige kjønn man er interessert i. 

Hvis man vil holde nettdatingen hemmelig, kan det se ut som Facebook kommer til å ta hensyn til dette. På bildene kan man også se at man kan velge om man vil at Facebook-vennene sine skal kunne finne deg på datingtjenesten eller ei. 

Facebook har ikke bekreftet om det er akkurat slik datingløsningen kommer til å se ut, men fortalte The Verge at de jobber med å teste ut tjenesten internt. 

Les også: Slik så de populære nettsidene ut da de startet opp

DEL

FØLG OSS