Nettliv

Her kan du se alt du noen gang har søkt etter på Google

Caroline Furu

  • Publisert: 23.08-2018
  • Oppdatert: 23.08-2018
Businesswoman at Work with Tablet Computer
 

Søkemotoren har en egen side hvor du kan se din historikk. 

Mange av oss bruker Google til å finne svar på både store og små spørsmål her i livet, og det er ikke alt man vil at andre skal kunne se.

Les også:Facebook har en «hemmelig» fil om deg - slik laster du den ned

Man skulle kanskje tro at søkene forsvinner når man sletter dem fra søkefeltet, men har du en Gmail-konto blir de også loggført på en egen side når du er innlogget på Gmail.

Slik sletter du søkene

Siden heter Min aktivitet, og har loggført alt du har søkt etter siden du først opprettet mailkontoen. Her kan du altså gå inn og se tilbake på alt du noen gang har søkt etter.

Men også her går det heldigvis an å slette søkehistorikken sin. For å gjøre dette, går du inn på Min aktivitet. Herfra kan du enten slette ett og ett element eller slette alt du noen gang har søkt etter.

google223
 

For å slette ett og ett element, klikk på de tre prikkene ved siden av datoene som står nedover på siden. Klikk slett. For å slette all historikken din, går du inn på «Slett aktivitet etter» på venstre side. Herfra kan du velge å slette alle søkene du har gjort tilbake til en spesifikk dato.

Få Google til å slutte og lagre aktiviteten din

Hvis du vil at Google skal slutte å lagre det du driver med, kan du gå inn på Aktivitetslagring. Hvis bryteren ved siden av for eksempel «Nett og app-aktivitet» er slått på, kan du slå den av.

Les også:Slik ser du hva Facebook tror du liker

Nyhetsbrev