Arnes morsomme dyrebilder tar av på Instagram

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 04.10-2018
  • Oppdatert: 04.10-2018
Dette dyret fikk navnet «Parrolf», etter blandingen av papegøye (parrot) og ulv (wolf).Foto:

Hva får du når du krysser en eksotisk fugl med et stort rovdyr? Resultatet kan du se på Instagram-kontoen @Gyyporama. 

Arne Fredriksen (29) begynte å lage de morsomme blandingsdyrene i 2012, og opprettet Instagram-kontoen i fjor.

Fredriksen forteller til Startsiden at han fikk ideen etter han og en kompis diskuterte hvordan marsvinet til kompisen ville sett ut som et rovdyr.

– Jeg hadde litt erfaring med Photoshop, og jeg hadde sett andre lage dyrehybrider før, så jeg begynte å sette marsvinhoder på andre dyr. Bildene ble overraskende godt mottatt da jeg delte dem på internett, så jeg fortsatte med å lage flere bilder basert på alle slags dyr, sier han.

(Artikkelen fortsetter under)

/

Etter han opprettet Instagram-kontoen, har den fått over 18.000 følgere. På bildene kan man blant annet se hvordan en svane ville sett ut hvis den ble smeltet sammen med en lama. De merkelige blandingene lager Arne i Photoshop.

– Redigeringen i seg selv er ikke så veldig avansert – den består hovedsakelig av å legge bildene oppå hverandre, og justere på størrelsen til forgrunnsbildet slik at hodet passer til kroppen. Deretter går mesteparten av jobben ut på å viske ut de delene av bildet som ikke skal være med, helt til de to bildene flyter sammen naturlig. Til slutt trengs det som regel småjusteringer av farger og kontrast slik at bildene matcher hverandre helt, forteller han.

Se flere bilder nedenfor!

Svane + lama

/

Isbjørn + kylling

/

Hest + due

/

Hund + måke 

/

Ekorn + neseape 

/

Hane + hest

/

Struts + kanin

/

Sel + fugl

/
Se flere bilder på Instagram-kontoen Gyyporama.
Likte du denne artikkelen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS