Fem skremmende bilder som fikk internett til å grøsse

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 19.10-2018
  • Oppdatert: 12.12-2018
Ser du hva som skjuler seg i dette bildet? Les løsningen lenger ned i artikkelen! Foto: Skjermdump fra Imgur

På disse bildene er det noe som ikke stemmer – ser du hva?

Noen ganger dukker det opp bilder på nettet som vekker oppsikt på grunn av en liten detalj man ikke ser ved første øyekast. Et eksempel på et slikt fotografi er bildet ovenfor, som ble lagt ut av en bruker på nettsiden Imgur i 2016.

Les også: Klarer du å se soldaten som gjemmer seg i dette bildet?

Første gang du ser på det, ser du antageligvis bare en gammel kjeller med en rød ring i midten. Den røde ringen er plassert der for at du skal stirre på den istedenfor det skumle vesenet som lusker på venstre side av bildet. Ta en nærmere titt på bildet – ser du det nå?

Double tap to zoom in

Her har vi funnet frem fire andre tilsynelatende uskyldige fotografier som skjuler en ekkel detalj. Se bildene nedenfor!

Kvinnen med to ansikter

Dette parbildet gikk viralt i 2016, og ser helt normalt ut ved første øyekast - men ser du på speilbildet bak paret, ser du at noe ikke stemmer. På bildet ser det nemlig ut som om kvinnen på bildet har to ansikter. 

Mike Pence på restaurant med familien

Da USAs visepresident Mike Pence la ut dette, forventet han kanskje ikke så mange reaksjoner. Men følgerne hans la merke til en merkelig detalj. Ser man i speilet bak Pence, kan man se at datteren hans Charlotte - av en eller annen grunn - ikke har noe speilbilde. Enkelte av følgerne hans tullet med at datteren hans måtte være en vampyr, mens andre mente at han hadde retusjert bildet. 

Et uhyggelig bilde fra 1900-tallet

Linen mill girls from 1900. Till you see it..

Ifølge Mirror, skal dette fotografiet ha blitt tatt på 1900-tallet, men gikk viralt på nettet i 2016. Ser du nøye på det, legger du kanskje merke til den ekstra hånden som hviler på skulderen til kvinnen lengst til høyre på midterste rad. Ser du fortsatt ikke den mystiske hånden? Se løsningen her. 

Enda en kvinne med to ansikter

Twitter-brukeren @Andreé la ut dette bildet på Twitter i fjor, sammen med teksten: «Jeg elsker kjæresten min, selv om hun er en tvilling». Mange tenkte ikke så nøye over teksten, og lurte på hvorfor kvinnen har to ansikter. Men er du litt kjent med stjernetegn, vet du kanskje at det sies at tvillinger har to personligheter - noe som tilsier at dette bildet helt klart er tuklet med. 

Les også: Hva du ser i denne illusjonen skal si noe om din egen alder

DEL

FØLG OSS