Tre nyttige apper for deg som er interessert i bobil

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 22.10-2018
  • Oppdatert: 22.10-2018
Det er lurt å planlegge litt før du skal legge ut på bilferie.Foto: Andrey Armyagov / Shutterstock / NTB scanpix

Her er appene for deg som allerede har, eller drømmer om å få deg bobil. 

De siste årene har mange nordmenn fått øynene opp for friheten som følger med å eie en bobil, og nå blir det flere og flere av dem på norske veier. Kanskje er du en av dem som drømmer om bobil, eller kanskje er du heldig og eier en allerede. 

Les også: –Bobil for meg er frihet

Da er det flere apper du kan laste ned hvor du blant annet kan se hvor de nærmeste campingplassene er, hvilke fasiliteter de har og hvordan du kommer deg dit. Her har vi funnet frem tre av de mest kjente appene for bobilturister. 

Les mer om dem nedenfor!

Bobilappen

Med denne appen kan du se alle landets camping- og bobilplasser på ett kart. Du kan enten skrive inn stedet du ser etter bobilplass eller velge et sted på kartet.

Appen er på norsk og er enkel i bruk. Her kan du også se hvilke fasiliteter bobilplassene har og sende inn vurderinger av de forskjellige overnattingsstedene.

Appen er tilgjengelig for iOS og Android.

Campercontact

Skal du kjøre utenfor landegrensene, bør du prøve Campercontact. Her får du opp et kart hvor du kan zoome inn på 25.000 camping- og bobilplasser verden over. Med gratisversjonen av appen kan du se og søke etter bobilplassene, men med fullversjonen kan du blant annet bruke appen når du ikke har nett, så du slipper ekstra kostnader i utlandet. Fullversjonen av appen koster 5.99 euro i året (rundt 56 kroner).

Appen er tilgjengelig for iOS og Android.

Yescapa

Har du lyst til å leie en bobil eller van i utlandet, kan du gjøre det med appen Yescapa. Her kan du skrive inn hvor du vil leie bobil, så får du opp tilgjengelige bobiler i byen du befinner deg i. Appen er gratis. For å reservere en bobil, kan du ta kontakt med eieren direkte.

Appen er tilgjengelig for iOS og Android.

Les også: Her kan du finne bilen som passer deg best

DEL

FØLG OSS