Her får du full oversikt over hva som går på TV i høst

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 23.10-2018
  • Oppdatert: 23.10-2018
Med den nye TV-guiden kan du blant annet lese mer detaljerte beskrivelser av hvert program.Foto: Colourbox/Montasje

Startsiden har laget en splitter ny TV-guide. Les hvordan du bruker den her!

Siden Startsiden ble lansert i 1996, har vi stadig vekk pusset opp og forbedret tjenestene våre. Nå har vi relansert TV-guiden på nettsidene våre, og gjort den mer brukervennlig.

TV-guiden finner du under «Dagen i dag» og i modulen nederst på Startsiden. Klikker du deg inn på «Se hele TV-guiden», kommer du inn på en egen side der du kan se hva alle de mest kjente TV-kanalene sender i dag og resten av uka.

Les også: Slik laster du ned Startsidens apper

På denne siden kan du søke etter programmene du er interessert i, filtrere programmer etter kategorier eller luke unna kanaler du ikke er interessert i.

(Artikkelen fortsetter under) 

/

Din egen, skreddersydde TV-guide

Når du kommer inn på guiden, kommer dagens TV-programmer opp. Hvis du vil se hvilke programmer som går de neste dagene, trykker du på «på TV i dag» og velger en annen dag i kalenderen.

Under «Rediger kanallisten» kan du utelukke kanaler du ikke er interessert i, og gjøre guiden enda mer personlig. For å ta vekk en kanal fra guiden, trykker du på X-symbolet som er ved siden av navnet til kanalen.

Vil du for eksempel bare se på programmer om oppussing og interiør, kan du luke bort sportskanaler som TV2 Sport Premium og Eurosport. Hvis du angrer, er det bare å trykke på kanalnavnet igjen. Hvis du vil lese mer detaljert informasjon om hvert program, er det bare å klikke på navnet til programmet. 

(Artikkelen fortsetter under)

/

Legg til guiden som bokmerke

For å ha guiden lett tilgjengelig, kan du enkelt legge den til som bokmerke. Hvordan du gjør det, kommer litt an på hvilken nettleser du bruker. Bruker du Google Chrome, trykker du på stjernesymbolet øverst til høyre i adresselinjen og trykker «ferdig». Det samme gjør du i Firefox.

Les også:  Smart triks: Slik legger du til bokmerker på mobilen

Bruker du Microsoft Edge, kan du legge til guiden som en favoritt ved å trykke på stjernesymbolet til høyre i adresselinjen. Velg så «Legg til». 

Prøv TV-guiden her!

DEL

FØLG OSS