Ekornet Thumbelina ble forlatt av moren – så ble hun en del av familien til Christina (35)

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 19.11-2018
  • Oppdatert: 19.11-2018
Ekornet fikk navnet «Thumbelina» fordi hun var så liten. Her er hun sammen med eieren Christina.Foto: Skjermdump fra little_thumbelina_girl/Instagram

Nå har den lille krabaten tusener av følgere på sosiale medier. 

Christina Reyes (35) og kjæresten Michael (37) fant Thumbelina i en haug med blader utenfor leiligheten sin i 2016. Det lille ekornet var nyfødt, men moren hadde forlatt henne, skriver Daily Mail.

Derfor tok paret ekornet med seg hjem for å gi henne mat og pleie. Siden hun var så liten, fikk hun navnet Thumbelina, som i «Tommelise» på norsk.

Les også: Fryktløs vaskebjørn klatret opp 60 meter høy skyskraper

Christina og Michael skulle egentlig slippe henne løs i skogen igjen når hun hadde kommet seg på bena, men det gikk ikke helt etter planen.

– Når vi prøvde å introdusere henne for andre ekorn, isolerte hun seg. Hun krøllet seg sammen som en ball og ville ikke ha noe med dem å gjøre, sier Christina til avisen.

Les også: Værmelderen er på jobb – så kommer en uventet gjest på besøk

Derfor bestemte paret seg for å fortsette å ta vare på Thumbelina. Nå har ekornet fått sin egen seng, drar regelmessig til veterinæren og koser seg stadig vekk i sofaen med avokado.

Etter Christina og Michael reddet Thumbelina, laget de en egen Instagram-konto til henne, som nå har over 120.000 følgere.

Se hvordan Thumbelina har utviklet seg på bildene nedenfor!

Likte du denne artikkelen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS