Her kan du se hva du hørte mest på i året som gikk

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 12.12-2018
  • Oppdatert: 13.12-2018
I oppsummeringen ser du også hvor mange minutter du har hørt på musikk gjennom året, og hvilken sjanger du liker best. Foto: Shutterstock / NTB scanpix

Spotify avslører hvilke artister og sanger du hørte mest på i 2018. 

2019 nærmer seg med stormskritt, og i den anledning gir Spotify brukerne sine et lite tilbakeblikk på musikkåret som har gått.

Med verktøyet Spotify Wrapped kan du nå se hvilke sanger, spillelister og artister du har hørt mest på. Listen er laget ut i fra sangene du har spilt mest mellom 1. januar og 31.oktober.

Les også: Dette ble sommerens mest spilte sanger

For å se hva du har hørt mest på, går du inn på Spotify Wrapped og velger «Connect with Spotify». Da kommer det blant annet opp hvor mange minutter du har brukt musikktjenesten, hvilken sjanger du har hørt mest på og hvilke artister du foretrekker.

(Saken fortsetter under) 

/

Listen kan imidlertid by på noen overraskelser, og det har blitt diskutert hvor pålitelig den er. Hvis du for eksempel deler abonnement med noen, påvirker dette listen, og det samme gjelder hvis du har latt en spilleliste stå på i bakgrunnen, skriver NRK.

Les også: Her er sangen som ble mest spilt året du ble født

Strømmetjenesten har også laget en spilleliste over sanger fra sjangere du vanligvis ikke hører på, i tilfelle du vil prøve noe nytt i 2019. Finn din liste her!

Likte du denne artikkelen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS