Julia Roberts-artikkel går viralt etter grov skrivefeil

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 14.12-2018
  • Oppdatert: 14.12-2018
Julia Roberts spiller i den nye filmen «Ben Is Back». Her er hun på en fotografering i forbindelse med filmen. Foto: Victoria Will/AP

Roberts mente at livet og rollene hennes bare ble bedre med alderen – men det var noe helt annet som kom på trykk. 

Det var i et intervju med avisen The Post-Journal filmstjernen Julia Roberts skulle fortelle om hvordan det gikk med henne om dagen.

Til avisen fortalte hun at livet og rollene hennes bare ble bedre med alderen, men når avisen kom ut 8.desember, stod det at «Julia Roberts Finds Life And Her Holes Get Better With Age». Det skulle åpenbart stå «Roles», noe én av leserne var raskt ute med å påpeke på Twitter.

(Saken fortsetter under)

Etter Jennifer Gunter la ut bildet på Twitter, fikk mange av følgerne hennes seg en god latter. Mange tolket overskriften på en seksuell måte, og ikke lenge etter ble den grove skrivefeilen omtalt på nettsteder verden over.

Avisen var heldigvis raskt ute med å beklage seg for den pinlige trykkleifen. I en notis i en senere utgave, skrev de at det skulle ha stått at rollene til Roberts ble bedre med alderen.

(Saken fortsetter under)

Roberts selv har så langt ikke kommentert den morsomme tabben. Hun er kanskje aller mest kjent for sine roller i filmer som «Pretty Woman» og «Notting Hill», og er nå aktuell i serien «Homecoming» og filmen «Ben Is Back».

Liker du denne artikkelen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

Les også: Blir vakrere med alderen

DEL

FØLG OSS