Samantha Markle langer ut mot hertuginne Meghan

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 18.12-2018
  • Oppdatert: 18.12-2018
Dette bildet fikk søsteren til hertuginne Meghan til å se rødt. Bildet ble tatt på bryllupsdagen til Meghan og prins Harry. Foto: Chris Allerton/AP

«Vender de ryggen mot verden eller bare mot familien?»

Nylig la Kensington Palace ut et bilde av prins Harry og hertuginne Meghan som blir brukt som deres offisielle julekort.

På bildet kan man se det forelskede paret stå med ryggen til fotografen mens de beundrer fyrverkeriet på bryllupsdagen sin.

(Saken fortsetter under)

Og selv om mange kanskje ikke tenkte så mye over bildet, har dette fått halvsøsteren til Meghan, Samantha Markle (53) til å reagere kraftig.

Etter bildet ble lagt ut på Twitter, skrev hun flere Twitter-meldinger der hun fyrer løs mot halvsøsteren og prins Harry.

Full familiestrid

I én av meldingene på sin private Twitter-profil skriver hun: «Interessant at hertugen og hertuginnen av Sussex står med ryggen til. Vender de ryggen mot verden eller bare mot Ragland og Markle-familien? Det er litt trist. Omfavn julegleden», skriver hun ifølge E! News.

I en annen melding utdyper hun: «Det er utrolig frekt å stå med ryggen til på et julekort som skal dele varme og gode ønsker til resten av verden».

Les også: Bryllupet i Windsor: Dette bildet deles av tusener

Det er ikke første gang Markle raser mot halvsøsteren. Hun har flere ganger kritisert Meghan for å ha brutt kontakten med familien, og da spesielt med faren Thomas Markle (73). 

Liker du denne artikkelen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS