Coldplay-vokalist skaffet besøksforbud mot kvinnelig stalker

NTB

  • Publisert: 27.03-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019
Reuters/Caitlin Ochs

Chris Martin (42) har fått innvilget begjæring om midlertidig besøksforbud for en kvinne som skal ha forfulgt ham og tror de to er kjærester.

Les også: Julia Roberts om «Pretty Woman»: – Tror ikke den kunne blitt laget i dag Julia Roberts om «Pretty Woman»: – Tror ikke den kunne blitt laget i dag

Kvinnen skal ha forfulgt Coldplay-vokalisten i en lengre periode og i et sånt omfang at det er begynt å gjøre ham redd. Tirsdag melder nettavisen The Blast at Chris Martin, i påvente av en rettslig høring, har fått innvilget anmodning om et midlertidig besøksforbud for kvinnen.

Ifølge rettsdokumentene sier Martin at han forstår at han er populær og har mange fans, men at denne personen er i overkant pågående og aggressiv. Kvinnen har gjentatte ganger forsøkt å kontakte ham og tror tilsynelatende at de to er et par.

Vrangforestillinger

Les også: Åpenhjertig Sopranos-stjerne: – Jeg led i stillhet Åpenhjertig Sopranos-stjerne: – Jeg led i stillhet

Martin skal være bekymret for at kvinnen er mentalt forstyrret etter at hun har troppet opp hjemme hos ham en rekke ganger, der hun blant annet har etterlatt en pakke. Han hevder videre å ha mottatt et brev fra henne der hun skriver om barna hans, om å ta sitt eget liv, om døden og ikke minst om vrangforestillingen om at hun er involvert i et romantisk forhold med Martin.

Martin hevder politiet har vært innblandet og bedt kvinnen holde seg unna, uten hell. Nå prøver han å gå rettens vei for å få et nedlagt er besøksforbud mot kvinnen.

Sammen med erklæringen fra sangeren er det sendt inn en bekreftelse fra hans livvakt, som støtter Martins versjon, samt dokumenter som bekrefter at kvinnen har et kriminelt rulleblad.

Les også:  Taylor Swift brukte ansiktsgjenkjenning for å identifisere «stalkers»

Gjelder ikke eksen

Les også: Victoria Beckham snakker ut om familiens felles «diagnose» Victoria Beckham snakker ut om familiens felles «diagnose»

Martin vil at kvinnen ilegges besøksforbud og verken får kontakte ham, kjæresten Dakota Johnson, eller barna, Apple og Moses. Moren til barna, eksen Gwyneth Paltrow, står ikke på lista.

Stalkeren er ilagt midlertidig besøksforbud og må holde seg minst 100 yards – drøyt 90 meter – unna de nevnte personene fram til saken skal opp for retten i april.

DEL

FØLG OSS