Her får du alt du trenger fra nettet i én app

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 28.03-2019
  • Oppdatert: 28.03-2019
Appen finnes for Apple og Android til både mobil og nettbrett.

Med den nye versjonen av Startsidens app kan du utforme din egen startside og velge det innholdet som er relevant for deg. 

Appen ble for første gang lansert i 2015, og nå har vi relansert den i en ny versjon som er enda mer brukervennlig enn den forrige.

Anders Arntsen, produkteier i ABC Startsiden, forteller at det var på tide å fornye appen. 

– Den gamle appen hadde mange begrensninger for brukerne og for videre teknisk utvikling. Nå har vi fått en ny app som tilbyr mer, og lar samtidig brukerne selv bestemme hva slags innhold de ønsker, sier han. 

Les også:  Her får du full oversikt over hva som går på TV

Min startside

Hovedtanken med den nye appen er at du kan lage din egen versjon av Startsiden. Du kan enkelt tilpasse appen basert på dine interesser, legge til eller skjule innhold og kategorier. 

I appen finner du blant annet nyheter fra ABC Nyheter, en egen værtjeneste med værdata fra YR, underholdningsnyheter, egen søkemotor, «Mine favoritter», valutakurser, quiz, kryssord og spill.  Er du veldig interessert teknologi, økonomi eller lignende, har appen nyhetslister som gir deg sist nytt fra andre nettaviser. 

Alt dette innholdet dukker opp på den første siden i appen som heter «Min startside.»

Slik gjør du det:

Configure-image

Når du har lastet ned appen, får du mulighet til å velge innhold og kategorier du liker. Men du kan når som helst gå inn på «Konfigurer» og huke av eller velge bort kategoriene du vil se mer eller mindre til. Du kan også trykke på «Endre rekkefølge» for å flytte kategoriene opp eller ned på siden. 

For å lagre artikler du vil lese til senere, går du inn i en artikkel og trykker på symbolet øverst i høyre hjørne. Artikkelen finner du enkelt igjen under «Lagrede» i appen.

Les også:  Slik legger du til bokmerker på mobilen

Appen er gratis, og er tilgjengelig for både Apple og Android på nettbrett og mobil. Last ned appen i App Store eller Google Play

Les mer om appen her!

DEL

FØLG OSS