Ti merkelige regler den britiske kongefamilien må følge

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 05.04-2019
  • Oppdatert: 05.04-2019

Det konservative kongehuset har noen helt spesifikke regler rundt alt fra hva slags mat de spiser til hvordan de håndhilser. 

Mange små jenter vokser opp med å drømme om å gifte seg med en prins. Men leser man litt om reglene de kongelige må følge, virker det kanskje ikke så fristende likevel.

Noen av reglene er umoderne og tradisjonelle, mens andre bare er merkelige. Én av dem handler for eksempel om at de kongelige ikke skal spise mat med stivelse til middag. Dette er fordi dronning Elizabeth foretrekker å spise fisk og grønnsaker til middag, skriver Good Housekeeping.

Les også: Derfor har dronning Elizabeth alltid på seg sterke farger

Ifølge den gamle, kongelige tradisjonen skal det også alltid befinne seg seks ravner i The Tower of London. Dette skal ifølge gammel overtro bringe god lykke.

Noen av de strenge reglene har selvfølgelig blitt brutt fra tid til annen, og spesielt Meghan Markle har markert seg ved å gi blaffen i reglene ved flere anledninger.

Good Housekeeping har samlet opp noen av de rareste reglene de britiske kongelige må følge. Se dem alle i videoen ovenfor!

DEL

FØLG OSS