Lady Gaga stjal showet på MET-gallaen

NTB

  • Publisert: 07.05-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019
Lady Gaga sparte ikke på noen ting under gårsdagens motefest. Foto: Charles Sykes/AP

Lady Gagas ekstravagante antrekk stjal showet under MET-gallaen i New York mandag. Antrekket var ikke helt som man trodde ved første øyekast.

Det er ikke første gang popartisten får stor oppmerksomhet for kjolevalgene sine, som for eksempel for ni år siden dukket opp i en kjole av rått kjøtt under MTV Video Awards. Igjen skapte antrekket hennes blitsregn, denne gang med fire antrekk.

Les også: Lady Gaga og Bradley Coopers duett fikk nettet til å koke

Da 33 år gamle Gaga møtte opp på MET-gallaen mandag, var hun ikledd en stor, bølgete rosa kjole med stor sløyfe på hodet. Foran journalister og fotografer på løperen, som for anledningen var rosa, ble den rosa kreasjonen tatt av og under kom en svart kjole fram.

(Saken fortsetter under)

/
/

Svart og rosa

Seansen på den rosa løperen fortsatte, for etter at fotografene hadde fått sine biler, tok hun også av seg den svarte kjolen. Under var en rosa, kroppsnær kjole.

Da de oppmøtte hadde fått ti minutter med Lady Gaga-show, var det fortsatt ikke over. Helt til slutt hadde popartisten nok et antrekk å by på: Krystall-BH og svart nettingstrømpebukse, ifølge Variety. Gagas antrekk er designet av Brandon Maxwell.

Gallaen ved Costume Institute ved Metropolitan Museum of Art arrangers hvert år og regnes som en av verdens største motearrangementer, skriver BBC.

(Saken fortsetter under) 

/

Ironi og humor

Gallaen er kjent for sin eksklusive gjesteliste og sine dyre billetter, men mest av alt kjent for de ekstravagante antrekkene, basert på ulikt tema hvert år.

Årets tema er «Camp: Notes on Fashion», som er inspirert av den kommende utstillingen til fotograf Susan Sontags essay fra 1964 «Notes on Camp». Antrekkene i år vil derfor, som utstillingen, være basert på «ironi, humor, parodi, kunstverk, teater og overdrivelse», skriver den britiske TV-kanalen.

Les også: Derfor har dronningen alltid på seg sterke farger

Andre stjerner som fikk hadde lagt mye flid i antrekket, var sangeren Billy Porter. Han ankom sittende på en trone og hadde et antrekk med gullvinger.

Tennisspilleren Serena Williams fikk også oppmerksomhet for sitt antrekk. Hun ankom i en gul kjole med matchende treningssko. Skuespilleren og artisten Jared Leto hadde for anledning en fotsid rød kjole og bar et dukkehode som lignet sitt eget hode.

/
/
/
/

DEL

FØLG OSS