Lady Gaga og Bradley Coopers duett får internett til å koke

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 25.02-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019

Skuespillerduoens rørende duett vekker sterke reaksjoner.

I natt gikk den årlige Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles, og til stede var blant annet skuespillerduoen Lady Gaga (32) og Bradley Cooper (44).

De spilte sammen i publikumssuksessen «A Star Is Born», og i natt vant Gaga sin første Oscar for sangen «Shallow» som er en del av filmen.

I filmen oppstår det søt musikk mellom Cooper og Gaga, og i ettertid har fansen spekulert i om de to skuespillerne er mer enn venner i virkeligheten og. 

Les også:  «Green Book» beste film under årets Oscar

På premieren til «A Star Is Born» på Venice filmfestival i fjor, holdt skuespillerkollegaene hender og så forelsket ut, selv om de begge hadde kjærester på dette tidspunktet.

Bradley Cooper er sammen med modellen Irina Shayk (33). Gaga var forlovet med bookingagenten Christian Carino (50), men brøt nylig forlovelsen, noe som gjorde at fansen ble enda sikrere på at det er noe på gang mellom henne og Cooper.

Og nattens Oscar-utdeling satte ikke akkurat en demper for ryktene. Under utdelingen fremførte Gaga og Cooper sangen «Shallow» sammen, og på et tidspunkt så det nesten ut som de skulle kysse. Dette til tross for at kjæresten til Cooper satt i salen og så på.

Les også: Lady Gaga eller Angelina Jolie kan få rollen som Kleopatra

Duetten har skapt sterke reaksjoner i sosiale medier, og mange håper på at romanseryktene stemmer. Se noen av reaksjonene nedenfor: 

Liker du denne artikkelen? Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS