Katarina Flatland og Harald Dobloug venter sitt første barn

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 01.04-2020
  • Oppdatert: 01.04-2020
Flatland og Dobloug møttes i 2011. Her var de på kjendisgallaen sammen i 2013. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix

– Det er veldig deilig å endelig kunne si det, sier TV 2-programlederen.

I fjor startet Katarina Flatland (30) og ektemannen Harald Dobloug (31) podkasten «Åpen Journal», og i onsdagens episode delte de en stor nyhet.

Flatland sier at i dagens episode har de med seg en gjest som «er på størrelse med en liten sitron», altså at hun er gravid.

– Du og jeg skal bli foreldre. Det er veldig koselig, og det er veldig deilig å endelig kunne si det. Jeg kjenner at jeg skjelver, for nå har vi holdt på denne hemmeligheten i over tre måneder, sier hun.

Det var TV 2 som omtalte saken først. I podkasten sier Flatland at de har visst om graviditeten siden januar, og at hun ble helt forbauset når hun så at graviditetstesten var positiv.

Les også: TV 2-profilen Jens Christian Nørve har blitt far

– Da det plutselig var to streker på den testen ble jeg helt svimmel og skjønte ingenting. Jeg var så redd for at streken skulle gå bort igjen, så jeg husker at jeg ropte deg inn på badet og sa at du måtte sjekke om det var to streker, sier hun i podkasten.

Dobloug sier også at han gleder seg veldig til å bli far. Paret møttes første gang på en fest for medisinstudenter i 2011. Dobloug jobber nå som lege og Flatland studerer både medisin og jobber som programleder for «Idol» på TV 2.

I januar fortalte hun imidlertid at hun skal ta en pause fra studiene denne våren fordi det ble litt for mye av det gode med både jobb og studier.

Les også: Tone Damli tar ny karriereretning

– Forrige halvår kjente jeg at når jeg kjørte på med jobb, skole og alt på en gang, så ble det litt i overkant for helsen. Ofte føler jeg at jeg går mot det jeg anbefaler alle – at man skal lytte til kroppen. Jeg skal bare kjøre på, sa hun til TV 2.

Flatland og Dobloug giftet seg på storslått vis i Danmark i 2018. Da sa Dobloug til Se og Hør at han følte seg veldig heldig som fikk gifte seg med henne. 

– Å få gifte seg med Katarina er en ubeskrivelig god følelse. Hun er det mest fantastiske mennesket jeg vet om. Hun er alt i én pakke, og at hun nå er kona mi, er helt fantastisk, sa han. 

DEL

FØLG OSS