Tone Damli tar ny karrieretning

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 26.11-2019
  • Oppdatert: 26.11-2019
Tone Damli og samboeren Markus Foss i 2017. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Den blide vestlendingen er mest kjent som artist. Nå går hun inn i blomsterbransjen.

Tone Damli (31) ble først kjent gjennom talentprogrammet «Idol» i 2005, og har siden jobbet som artist og influencer.

På mandag var hun gjest på God Morgen Norge, og da fortalte hun at hun har kjøpt seg inn som deleier i blomsterfirmaet Blome.

Det er broren til kjæresten hennes, Markus Foss, som eier firmaet. Tjenesten fungerer slik at man får blomster levert hjem hver 14.dag.

Hittil har Tone vært som en frontfigur for firmaet, og hun forteller at det fortsatt er artistkarrieren som er høyest prioritert.

Les også: Blogger må slette innlegg om Tone Damli

– Artist er hovedfundamentet mitt. Men i tillegg liker jeg å ha mange baller i luften og ha flere ben å stå på. Vi må ha melk og brød på bordet vi også, sier hun til God Morgen Norge.

Damli har vært sammen med Markus Foss siden 2013. Året etter fikk de datteren Billie sammen, og i 2015 kjøpte det som skulle være drømmeboligen i Bærum.

Husprosjektet har imidlertid skapt mange problemer for paret. I 2017 kom det frem at de hadde revet villaen uten tillatelse, noe som gjorde at de kunne fått en bot på flere hundretusen.

Les også: Tone Damli risikerer 400.000 i gebyr etter riving av villa

I fjor kom det imidlertid frem at Fylkesmannen hadde redusert boten til 50.000 kroner.

Tone, Markus og Billie har bodd hos Markus’ foreldre siden boligproblemene startet. Hun legger ikke skjul på at det har vært utfordrende og ikke ha sitt eget hjem.

– Jeg savner bare å ha min egen plass og å ha fotfeste. Jeg har jo ikke hatt lyst til å ha blomster på bordet fordi jeg har ikke følt at det har vært mitt, sier hun til God Morgen Norge

DEL

FØLG OSS