Pia Tjelta er forlovet

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 31.03-2020
  • Oppdatert: 31.03-2020
Pia Tjelta har gjort stor suksess både som skuespiller og klesdesigner de siste årene. Her var hun under filmfestivalen i San Sebastian hvor hun vant en pris for sin rolle i filmen «Blindsone». Foto: Ander Gillenea/AFP

Skuespilleren har vært sammen med Oddgeir Thune i fem år. Nå er de forlovet. 

Pia Tjelta (42) snakker ofte åpenhjertig om seg selv og filmkarrieren, men snakker sjelden om forholdet til skuespilleren Oddgeir Thune (41).

I helgen avslørte hun imidlertid i podkasten «Lørdagsrådet» at hun er forlovet. Når gjestene i podkasten skulle fortelle om seg selv, bekreftet hun at hun skal gifte seg.

– Jeg er ikke gift, men jeg har blitt fridd til. Så jeg skal gifte meg, sier hun.

Hvordan frieriet skjedde eller når bryllupet skal holdes kommer ikke frem i podkasten. Startsiden har prøvd å få tak i Pia Tjelta for en kommentar. 

Les også: Pia Tjelta vant anerkjent filmpris i Spania

Det var i 2015 venninnen til Tjelta, Vanessa Rudjord, avslørte på sin blogg at Tjelta hadde blitt sammen med Oddgeir Thune.

(Saken fortsetter under) 

Se dette innlegget på Instagram

Endelig et bilde av Oddi med klær på. 🙄

Et innlegg delt av piatjelta (@piatjelta)

På spørsmål fra Rudjord om hvem som var Norges mest sexy mann, svarte hun at det var hennes nye kjæreste.

– Jeg synes selvsagt at det er verdens beste mann, Oddi The Body, sa hun.

Oddgeir Thune har blant annet spilt i serier som «Okkupert» og «Hjem til jul». I 2018 spilte han sammen med Tjelta i filmen «Blindsone» som var en av Norges bidrag til Oscar-utdelingen i 2018.

Les også: Pia Tjelta vant over Se og Hør

Tjelta har datteren Sofia (19) fra et tidligere ekteskap, og i 2015 fikk hun tvillinger med Thune. I 2016 sa han til VG Helg at tvillingene var det beste og verste som hadde skjedd ham.

– Hvis begge to bestemmer seg for at noe er skikkelig galt, da opplever jeg også det som skikkelig galt. Og motsatt – når de smiler og ler er det helt topp. De er jo skapt for å nå inn i sjela di med lydene sine. Og det klarer de, sa han. 

DEL

FØLG OSS