«I gode og onde dager»-stjernen John Callahan er død

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 31.03-2020
  • Oppdatert: 31.03-2020
John Callahan under Soap Opera Digest Awards i California i 1998. Foto: Rene Macura/AP

Den amerikanske såpestjernen døde i sitt hjem i California, 66 år gammel. 

Ifølge Fox News døde Callahan (66) av et slag, og dødsfallet var ikke corona-relatert. Callahan var aller mest kjent for rollen som Edmund Grey i serien «All my Children», og spilte også i serier som «I gode og onde dager» (Days of Our Lives) og «Frustrerte fruer».

Han var tidligere gift og hadde en datter med skuespilleren Eva La Rue, som også spilte i «All my Children».

Instagram skriver hun at hun og datteren ble knust over å få vite at Callahan hadde gått bort.

Les også: Husker du «Dynastiet»? Slik ser stjernene fra serien ut nå!

– Kaya og jeg er triste og lamslåtte, beklager at tankene mine er et rot. Du skrev de vakreste hyllestene og nå er jeg tom for ord om deg. Jeg håper man kan spille baseball i himmelen og at ditt lag alltid vinner! The Yankees har akkurat mistet sin største fan, skriver La Rue.

Callahan og La Rue møttes under innspillingen av serien «All my Children», og var gift fra 1996 til 2005.

Sammen var de programledere for serien «Weddings of a Lifetime» i 1995 og for missekonkurransen «Miss America» i 1997.

The Daytime Emmys har også bekreftet dødsfallet på Twitter.

– Vi er knust over å måtte dele at John Callahan døde tidligere i dag. Vi sender våre dypeste kondolanser til Eva La Rue og alle hans nærmeste, skriver de i uttalelsen.

Les også: Slik gikk det med «Love Actually»-stjernen

Sarah Michelle Gellar, som spilte i «All my Children» sammen med Callahan, hyller skuespillerkollegaen på Instagram.

– Han stilte opp flere ganger i livet mitt fordi jeg ikke hadde en far som kunne være der for meg. Johns største glede i livet var når han fikk datteren Kaya Callahan. Jeg lover deg at jeg skal være der for Kaya og Eva La Rue akkurat som du var for meg, skriver hun. 

Se dette innlegget på Instagram

Get past the horrible eyebrows on me and you will notice the incredibly handsome man, standing beside, me at my high school graduation. That’s #JohnCallahan or better know to me as GP (but why I called him that remains between us and those closest to him) He stepped into a lot of moments in my life because I didn’t have a father to be there. Johns greatest joy in his life, was when he had a daughter of his own @kaya_callahan. John left us this morning. I promise you GP just as you were there for me, I will always be there for smoosh (Kaya) and @evalarue as well. I will tape a pic of you to my hand held mirror (that’s for you @kellyripa ) This is all too much, especially right now, but I want the world to know how much you meant to so many people. #RIPJohnCallahan

Et innlegg delt av Sarah Michelle (@sarahmgellar)

DEL

FØLG OSS