Slik gikk det med «Love Actually»-stjernen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 06.12-2019
  • Oppdatert: 06.12-2019

Martine McCutcheon spilte mot Hugh Grant i en av verdens mest populære julefilmer. Så ble hun syk og gikk konkurs. 

«Love Actually» kom på kino i 2003, og har siden blitt en obligatorisk del av julen for mange. Filmen hadde flere berømte skuespillere i hovedrollene og ble en kassasuksess over natta.

I filmen spilte Martine McCutcheon rollen som Natalie, sekretæren til statsminister David (Hugh Grant). 

Les også:  «Pretty Woman» skulle egentlig ha en trist slutt

Etter Love Actually spilte hun noen mindre roller i serier som «Spooks» og «Agatha Christie’s Marple», men årene etter slet hun med sykdom og økonomiske problemer.

I 2013 ble hun erklært konkurs, og senere det året fortalte hun til Daily Mail at dette var fordi hun var for syk til å jobbe.

– Livet føltes ut som et helvete

Hun fortalte at hun hadde blitt diagnostisert med utmattelsessyndromet ME, noe som gjorde at hun gikk inn i en dyp depresjon og måtte sitte i rullestol. FHI beskriver sykdommen som «en opplevelse av fullstendig utmattelse eller energisvikt».

– Jeg har hatt de verste syv årene noen gang. Livet føltes ut som et helvete hver dag. Problemene har stått i kø. Jeg har ikke vært på et godt sted mentalt, økonomisk eller karrieremessig, sa hun til den britiske avisen.

De økonomiske problemene gjorde at McCutcheon og mannen hennes, Jack McManus, måtte flytte fra London til Surrey. Alle problemene gjorde at skuespilleren mistet livsgnisten helt.

Ville ikke leve

– Jeg pleide å be til Gud om at jeg ikke skulle våkne dagen etter. Jeg ville si: «Vær så snill, hva enn det er som gjør at jeg føler meg så syk, bare la det ta livet av meg», sa hun til Daily Mail.

Årene etter gikk heldigvis bedre. I 2015 fikk McCutcheon og mannen sitt første barn, sønnen Rafferty. Skuespilleren har også jobbet som artist, og i 2017 ga hun ut sitt første album på 15 år.

Les også: Slik gikk det med popduoen Baccara

Det samme året var hun med i oppfølgeren til «Love Actually», «Red Nose Day Actually». Hun har også vært med i flere episoder av det britiske talkshowet «Loose Women».

DEL

FØLG OSS