Dette er drømmeprinsen Jan Thomas endte opp med

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 31.03-2020
  • Oppdatert: 31.03-2020
Jan Thomas fant kjærligheten gjennom sitt eget datingprogram. Foto: TV Norge

De siste månedene har kjendisstylisten jaktet på kjærligheten gjennom serien «Jan Thomas søker drømmeprinsen». I den nyeste episoden av serien forteller han endelig hvem som har vunnet hjertet hans. 

OBS! SPOILER: I denne artikkelen kommer det frem hvem Jan Thomas har valgt.

I episode ti av «Jan Thomas søker drømmemannen», som ligger gratis ute på Dplay, var Jan Thomas på to dater med de gjenværende deltakerne Harlem Alexander (32) og Thor Eikland (28).

På slutten av episoden var det meningen at han skulle velge en av deltakerne, men så tok episoden en uventet vending. Jan Thomas klarte ikke å velge, og sa at han heller ville bli bedre kjent med Harlem og Thor hjemme i Oslo.

Les også: Jan Thomas: – Kan ikke kurere noe som ikke er en sykdom

Mandag kveld ble det imidlertid sluppet en ekstra episode som ikke har blitt sendt på TV ennå. Der kommer det frem at Jan Thomas til slutt valgte hårstylisten Harlem Alexander.

– Det føles trygt og riktig

De skal ha møttes i to måneder etter innspillingen av serien var slutt. I den siste episoden sier Jan Thomas at han har valgt å satse på et forhold med Harlem.

/

– Harlem er verdens snilleste, fineste, sikre og generøse mann jeg har truffet. Han får meg til å smile. Harlem får meg til å føle meg fin, ikke bare på utsiden men også på innsiden. Det føles så trygt og riktig, sier han.

Til programleder Synnøve Skarbø sier Harlem at han har sterke følelser for Jan Thomas.

– Jeg vet ikke om jeg har vært forelsket før, men det jeg kjenner nå er noe veldig fint og sterkt. Sånn som Jan Thomas og jeg holder på nå, så går det vel bare én vei, sier han.

I episoden får vi også se hvordan det går med Thor, som ikke ble valgt. Han sier at tiden etter innspillingen av programmet har vært vanskelig, men at han respekterer Jan Thomas sitt valg.

Hadde vanskelig for å åpne seg

– Jeg kan jo ikke akkurat be deg benekte følelsene dine for en annen person. At du tar det videre med Harlem synes jeg er veldig fint selv om det er sårt, sier han.

Selv om Jan Thomas valgte Harlem, gikk ikke forholdet deres alltid helt knirkefritt under innspillingen av serien.

Les også: – Jan Thomas har gjort meg til et lykkeligere menneske

Harlem hadde vanskelig for å dele følelsene sine på TV, men i et innlegg på Instagram takker han Jan Thomas for tålmodigheten.

– Må først og fremst takke Jan for din tålmodighet, trygghet og kloke ord. Og takk for at du «så meg» for den personen jeg er. Jeg har lovet meg selv at jeg aldri skal lukke meg igjen, skriver han.

Se dette innlegget på Instagram

For en reise jeg har vært med på. Endelig har dagen kommet. I kveld er det altså finale på @janthomasofficial søker drømmeprinsen kl 21.30 på @tvnorge . Må først og fremst takke Jan for din tålmodighet, trygghet og kloke ord. Og takk for at du «så meg» for den personen jeg er. Jeg har lovet meg selv at jeg aldri skal lokke meg igjen. Hadde aldri klart dette uten gutta mine @saschamaximus @sondregevelt @robin_tambs @kentthomass1 @krkristoffer @trond_skaug_oppedal @tormod.b.johnsen @it5oc Det å dele følelser og tanker på TV er ikke lett. Men det føles veldig bra nå. Håper virkelig at fler der ute kan bli inspirert til å gjøre det samme. Og til alle de som har sendt positive meldinger og heiet på meg, det blir man aldri vandt til. Tilslutt, tusen takk @unemerete @monaostvang @synnoveskarbo @olasonderaal som passet på meg under disse rare omgivelser. Evig takknemmelig❤️#micdrop #franshoek #safari #janthomassøkerdrømmeprinsen

Et innlegg delt av Harlem Alexander (@harlemalexander)

DEL

FØLG OSS