TV 2-profilen Jens Christian Nørve har blitt far: – Sonja gir oss håp

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 30.03-2020
  • Oppdatert: 30.03-2020
Jens Christian Nørve er best kjent som programleder for TV2-programmet «Åsted Norge». Foto: TV2

Jens Christian Nørve (42) og samboeren Tommy Børresen (33) har blitt foreldre til en liten jente. 

I desember i fjor delte Jens Christian Nørve den hyggelige nyheten om at han og samboeren venter barn til våren.

Nå er de i USA, og på sin Instagram-profil avslører Nørve at de har fått en datter ved hjelp av en surrogatmor.

I innlegget på Instagram har Nørve delt bilder av seg selv og Børresen sammen med den lille jenta, som har fått navnet Sonja Olava.

Les også: Gaute Grøtta Grav slutter som «Farmen»-programleder

– Hun kom ut med et stort skrik og en vanvittig matlyst. Hun veide 3495 gram og er helt perfekt! Vi er lykkelig tussete og mangler ord. Vi er evig takknemlig kvinnen som har gjort dette mulig for oss, skriver han.

(Saken fortsetter under) 

Jens Christian Nørve er blant annet kjent som programleder for TV 2-programmet «Åsted Norge». Tidligere denne måneden skrev han på Facebook at han og samboeren fikk veldig dårlig tid på å rekke fødselen til datteren i USA.

Coronaviruset gjorde nemlig at president Trump vedtok et innreiseforbud til USA, og Nørve og samboeren måtte fremskynde flybillettene sine, ifølge Dagbladet.

Les også: Seriene du bør se i corona-karantene

I Instagram-innlegget kommer det frem at Nørve og samboeren nå er i Wisconsin. Han skriver at han håper de snart kommer seg trygt hjem igjen.

– Det står bra til med oss alle og jeg håper vi klarer å komme oss raskt og trygt hjem igjen til Norge. Verden føles utrygg, men Sonja gir oss håp, skriver han.

Nørve og Børresen møttes gjennom felles venner i 2015 og tre år senere flyttet de sammen. Den nyfødte datteren er deres første barn.

DEL

FØLG OSS