Will Smith om «Aladdin»: – Karrierehøydepunkt

NTB

  • Publisert: 14.05-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019

Will Smith (50) har hatt en eventyrlig film- og TV-karriere i Hollywood i snart 30 år, men han rangerer Disneys «Aladdin» som en av de beste opplevelsene i karrieren.

– Jeg måtte ta i bruk alle talenter jeg har kultivert gjennom tiår som skuespiller, rapper og mediepersonlighet, sa Smith før den regionale premieren i Amman i Jordan.

Les også: Will Smiths rolle i «Aladdin» vekker reaksjoner

Smith spiller Genie, ånden i lampen, tidligere spilt av Robin Williams i den kjente animasjonsfilmen fra 1992. Den nye «Aladdin»-filmen ble spilt inn i den jordanske ørkenen Wadi Rum, der også «Lawrence of Arabia» ble spilt inn i 1962.

Se traileren til filmen øverst i artikkelen!

Underholdningsikonet sier han ikke bare ble inspirert av Williams prestasjon i «Aladdin» fra 1992, men også en smule skremt. All tvil ble imidlertid satt til side etter en samtale med sønnen Jaden Smith.

– Han var den første som virkelig ble spent på hva jeg kunne få til med denne karakteren, sier 50-åringen, som er kjent fra blant annet «Fresh Prince of Bel Air», «Men in Black», «Bad Boys» og «Ali».

Disney-klassikeren følger den arabiske gategutten Aladdin og hans møte med en arabisk prinsesse. «Aladdin» har premiere i Norge 22. mai.

Les også: Syv filmer du kan glede deg til i 2019

DEL

FØLG OSS