Celine Dion og James Corden gjenskaper ikonisk Titanic-scene

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 22.05-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019

Popveteranen og programlederen sang «My Heart Will Go On» - denne gangen på en minibåt i Las Vegas.

«Carpool Karaoke» er et populært innslag i James Cordens «The Late Late Show», hvor han tar med seg kjente stjerner for å synge og skravle i bilen sin.

Denne gangen hadde han fått med seg den canadiske superstjernen Celine Dion (51) på biltur. I videoen kan man se Dion tulle og by på seg selv mens hun synger hits som «It’s All Coming Back to Me» og «I Drove All Night».

Les også: Frykter for superstjernens helse

Men Dion er kanskje aller mest kjent for sangen «My Heart Will Go On» fra 90-tallsfilmen Titanic. 

Den spilles når Rose (Kate Winslet) og Jack (Leonardo DiCaprio) står ytterst på skipet, og anses fortsatt for å være en av tidenes mest berømte filmscener.

På slutten av karaokeinnslaget, later Dion og Corden som om de er Rose og Jack, og synger den dramatiske sangen ytterst på en liten båt i Bellaggio-fontenen i Las Vegas. I videoen kan man se at flere av de tilfeldige forbipasserende blir helt forbauset over den komiske opptredenen. 

Les også: Her er sangen som var mest populær året du ble født

Videoen ble lagt ut mandag, men har allerede fått massiv oppmerksomhet verden over. Den er nå sett over fem millioner ganger, og har blitt omtalt i flere utenlandske nettaviser. Se videoen her!

Likte du denne artikkelen? Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS