Frykter for superstjernens helse

Sverre Bjørstad Graff

  • Publisert: 01.02-2019
  • Oppdatert: 07.10-2019

Nye bilder av en usedvanlig tynn Celine Dion sjokkerer og får fansen til å uttrykke bekymring for sangerinnens helse.

Den verdenskjente sangerinnen Celine Dion (50) ble nylig fotografert i Paris sammen med sin unge, spanske venn Pepe Muñoz (34).

Bildene av den kanadiske gullstrupen har fått mange til å reagere og uttrykke bekymring. Celine Dion ser nemlig ut til å ha rast ned i vekt i det siste.

«Dette er skremmende. Hun ser ikke frisk ut, uansett hvordan du snur og vender på det», heter det i en av utallige kommentarer i sosiale medier.

Les også: Oprah fyller 65 år: Se noen av hennes mest minneverdige intervjuer Oprah fyller 65 år: Se noen av hennes mest minneverdige intervjuer

«Hun må være syk, men hun er fortsatt nydelig», skriver en Twitter-bruker.

I et lengre intervju med avisen The Sun slår Dion tilbake mot kritikken og sier at det nye utseendet og stilforandringen er et valg hun selv har gjort.

– Jeg vil føle meg sterk, vakker, feminin og sexy. Dersom du liker det, så er jeg der. Om du ikke liker det, la meg være i fred, sier hun.

Se også:  Gravide Meghan ble kalt «ei tjukk dame» under kongelig besøk

Torsdag ble det også kjent at det planlegges en biografisk film om Celine Dion. Ifølge Billboard skal filmen få tittelen «The Power of Love» og den ventes å få premiere i 2020.

Både Dion selv og plateselskapet hennes har gitt prosjektet grønt lys, noe som betyr at filmen har rettigheter til å bruke hitlåtene hennes som «All By Myself» og «My Heart Will Go On».

Les også: 15 kjendisbarn som er prikk like sine berømte foreldre 15 kjendisbarn som er prikk like sine berømte foreldre

I opptakten skal filmen ta oss med til Dions oppvekst i Quebec og videre skildre hennes vei til stjernestatus. Det skal også gjøres god plass til relasjonen til manageren, og senere ektemannen, René Angélil (73), som gikk bort i 2016 etter lang tids sykeleie. Dion og Angélil var gift i 20 år og har tre barn sammen.

Se forskjellen:  Kjendisene kaster seg på «10 Year Challenge»

DEL

FØLG OSS