Tom Hanks ble nektet øl på fire barer

NTB

  • Publisert: 23.05-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019
Måtte se langt etter øl: Tom Hanks.Foto: AP

Superstjernen Tom Hanks ble avvist i fire barer på countrymusikkfestivalen Stagecoach fordi han ikke hadde registrert identifikasjonen sin.

Det hjelper ikke å være en av verdens største filmskuespillere og produsenter når du ikke følger reglene på Stagecoach Festival i Indio i California, ifølge Tom Hanks, som fortalte anekdoten sin på TV-showet til Ellen DeGeneres. Hanks var på Stagecoach for å se kona Rita Wilson opptre - og her ble han veldig øltørst.

– Jeg gikk til stedet hvor du får øl, og der var det fire damer som serverte, forklarer Hanks, ifølge NME.

Han bestilte en øl fra krana, men fikk beskjed av personalet at de ikke kunne servere ham fordi han ikke hadde fått identifikasjonen sin validert. 62-åringen sa han ble litt forvirret og påpekte at de umulig kunne tro han var for ung til å drikke alkohol. Han fikk da beskjed om at det ikke hadde noe å si, alle måtte få identifikasjonen sin registrert for å kunne bli servert.

Les også: Syv filmer du kan glede deg til i 2019 Syv filmer du kan glede deg til i 2019

– Det var latterlig. Men jeg skal gi de damene dette, de ga seg ikke. Jeg tilbød dem billetter til greier, sier Hanks, og beskriver hvordan han forsøkte å få personalet til å helle øl i brusglass så han kunne lure seg unna reglene:

– «Vil du komme på premieren til Toy Story med meg, bare gjør sånn her med et rødt Solo-krus og la meg gå vekk med en øl». Åh, jeg kranglet med dem i 20 minutter, sier Hanks.

Til slutt tilkalte de baransatte sjefen sin, som syntes hele situasjonen var veldig festlig, men som også nektet Hanks alkoholservering.

Les også: Tom Hanks bokdebuterer

Etter å ha blitt nektet ølservering fire steder skal noen ha forbarmet seg over kjendisen. Han fikk til slutt et armbånd – beviset på validering av ID – som gir tilgang til å kjøpe alkohol på festivalen, slik at han endelig fikk stilt øltørsten.

Skuespilleren er aktuell med den fjerde Toy Story-filmen senere i år, der han igjen gir stemme til figuren Woody.

Liker du denne artikkelen?Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS