George Clooney snakker ut om den dramatiske motorsykkelulykken

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 24.05-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019

Hollywood-legenden (58) var helt sikker på at han kom til å dø etter en kollisjon i Italia. 

Ulykken skjedde i juli i fjor mens Clooney spilte inn serien «Catch 22» på Sardinia. Han krasjet med en bil, og ble kjørt til akutten.

Nå, nesten et år etter, forteller stjernen om den skumle hendelsen. I et intervju med The Hollywood Reporter, sier Clooney at han var heldig som overlevde.

– Hjelmen min ble delt i to, og jeg mistet skoene. Det var et hardt sammenstøt, sier han.

Regissøren av serien, Grant Heslov, var også tilstede under ulykken. Han passet på Clooney mens de ventet på ambulansen.

– Jeg inngikk en avtale med meg selv mens vi ventet på ambulansen. Jeg sa til meg selv at hvis Clooney overlever, skal jeg aldri kjøre motorsykkel igjen, sa Heslov.

Les også:  Clooney: – Hun blir jaget på samme måte som Diana

I intervjuet, forteller Clooney at han var helt sikker på at han kom til å dø.

– Jeg bare ventet på at «bryteren» kom til å bli slått av, for jeg slo hodet inn i sidespeilet på bilen. Så da tenkte jeg «ok, det var nakken min». Hvis man får ni liv, har jeg brukt opp alle, sier han i intervjuet. 

Etter ulykken, la Good Morning America ut en video på Twitter som viser ulykken. Der kan man se at Clooney krasjer inn i bilen i høy fart, og blir slengt opp i luften og ned på bakken.

(Saken fortsetter under) 

Ulykken kunne hatt fatale konsekvenser, men Clooney var heldig. Bare fire dager senere, var han tilbake på jobb for å spille inn resten av «Catch 22».

Serien ble lagt ut på strømmetjenesten Hulu i slutten av april. Den handler om historien til John Yossarian (Christopher Abbott), som jobbet som bombeflyger under andre verdenskrig.

Se traileren nedenfor: 

DEL

FØLG OSS