George Clooney: – Hun blir jaget på samme måte som Diana

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 12.02-2019
  • Oppdatert: 12.02-2019
George Clooney snakker ut om venninnen Meghan og den massive oppmerksomheten rundt henne. Foto: Reuters/Matt Winkelmeyer, AFP

Hollywood-skuespilleren forsvarer venninnen i et nytt intervju.

Etter hertuginne Meghan giftet seg med prins Harry, ville alle ha en bit av henne. Hvis du fulgte med på bryllupet i mai i fjor, la du kanskje merke til noen av de celebre gjestene i bryllupet.

To av dem var George og Amal Clooney, som ifølge E!Online er nære venner av Meghan og Harry. 

Clooney har åpenbart lagt merke til det stadig økende mediekjøret rundt Meghan, og i et intervju med australske Who Magazine sammenligner han venninnens nye liv med livet til avdøde prinsesse Diana.

Les også:  Slik hyller hertuginnene prinsesse Diana

– En historie som repeterer seg

– Hun er en kvinne som er syv måneder gravid, og hun har blitt forfulgt og jaget på samme måte som Diana ble. Det er en historie som repeterer seg. Vi har alle sett hvordan det endte sist, sier han i intervjuet.

/

Clooney refererer åpenbart til den tragiske bilulykken som tok livet av prinsesse Diana.

Etter Kensington Palace kunngjorde at hertuginne Meghan var gravid, begynte mange i å spekulere i om George og Amal Clooney kom til å bli gudforeldre for barnet. Dette avkreftet skuespilleren med en spøk.

– Jeg er far til tvillinger, så jeg har nok dritt å takle – bokstavelig talt, sa han spøkefullt.

George og Amal Clooney giftet seg i et storslått bryllup i Venezia i 2014 og fikk tvillingene Ella og Alexander tre år senere. 

Les også: George Clooney utskrevet fra sykehus etter ulykke

DEL

FØLG OSS