Lisa Kudrow: – Følte meg som et fjell ved siden av Jennifer Aniston og Courteney Cox

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 27.05-2019
  • Oppdatert: 27.05-2019
Fra høyre: Lisa Kudrow, Jennifer Aniston og Courteney Cox. Foto: Michael Caulfield/AP

«Friends»-stjernen forteller hvorfor hun ikke ser på komiserien. 

Det er snart 25 år siden den første episoden av «Friends» ble sendt, men serien er fortsatt veldig populær blant fansen verden over. 

De tre kvinnelige hovedrollene i serien ble spilt av Lisa Kudrow, Jennifer Aniston og Courteney Cox, som alle har blitt berømte etter at de var med i serien.

Etter siste episode av serien ble sendt den 6. mai 2004, har skuespillerne avslørt flere detaljer om innspillingen. I podkasten «WTF with Marc Maron», forteller Lisa Kudrow at hun fikk komplekser for kroppen sin når hun så seg selv på TV-skjermen.

Les også: Dette er Netflix' dyreste serier

– Du ser deg selv på TV, og tenker at «Gud, jeg er et fjell av en jente». Og jeg er allerede større enn Courteney og Jennifer. Jeg var høyere, større. Benbygningen min føltes større, jeg bare følte meg som et fjell av en kvinne ved siden av dem, forteller Kudrow.

I serien spilte Kudrow rollen som Phoebe Buffay, en vittig musiker med en komplisert fortid. Jennifer Aniston og Courteney Cox spilte vennene hennes. 

Den amerikanske komiserien hadde premiere i september 1994, og sendte siste episode i mai 2004. I Norge ble også serien svært populær, og hadde 838.000 seere på det meste, ifølge Dagsavisen.

Les også: De ti mest populære podkastene i Norge nå

I podkasten innrømmer Kudrow at det var en periode hun gikk ned for mye i vekt som følge av kroppskompleksene.

– Når jeg var for tynn, ble jeg syk hele tiden. Jeg ble forkjølet, fikk bihulebetennelse eller en eller annen form for influensa. Jeg var alltid syk, sier hun.

Heldigvis tar ikke skuespilleren utseendet sitt så høytidelig nå lenger.

– Jeg tenker bare «hva så om jeg har problemer med kroppen min». Jeg er eldre nå, og hvorfor skulle det være noe negativt, sier hun spørrende.  

Se video: Dette skjedde da «Friends»-gjengen ble samlet igjen: 

DEL

FØLG OSS