Hertuginne Meghans bror: – Jeg har nådd bunnen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 31.05-2019
  • Oppdatert: 31.05-2019
Hertuginne Meghan og prins Harry viste frem lille Archie for første gang tidligere i mai. Foto: Reuters

Meghans bror sier at han har mistet jobben og blitt hjemløs, mens søsteren lever et luksusliv som kongelig. 

I et nytt intervju med The Sun, sier Thomas Markle Jr. (52) at livet hans begynte å gå nedover etter at søsteren forlovet seg med prins Harry (34).

Han mener at søsterens forhold til prins Harry har gjort at han har fått et dårlig rykte på seg i hjembyen Grant’s Pass i Oregon.

Siden Markle Jr. nå er en kjent person, har det blant annet kommet frem at han ble tatt for fyllekjøring tidligere i år og at han ikke betalte husleie på tre måneder.

Les også:  Meghan Markles far snakker ut om bryllupet

Ifølge Markle Jr., har denne negative oppmerksomheten gjort at han har mistet jobben og ikke har noe sted å bo.

– Hele livet mitt har blitt undersøkt med lupe – ikke bare mitt eget liv, men også familien min sitt. Det er så mye som har blitt sagt om meg, både sanne og usanne ting, at ingen vil leie meg et sted å bo eller gi meg en jobb, sier han, og legger til:

– Jeg har nådd bunnen.

I starten av mai fikk Meghan og prins Harry sitt første barn, og nå nyter hertuginnen den første tiden med sønnen på idylliske Frogmore Cottage i Windsor.

Les også:  Meghan og Harry tilbake på sosiale medier

Hertuginnens glamorøse liv står i sterk kontrast til halvbrorens liv. Nå bor han på et lite hotellrom med forloveden Darlene, sønnen hennes og to hunder. Meghan har hatt lite kontakt med farssiden av familien siden hun forlovet seg med prins Harry, og faren hennes fikk ikke kommet i bryllupet. 

– Det er tøft å se hvor mye penger Meghan bruker på en babyshower og lignende, når jeg ikke har noen ting. Summene hun bruker kunne ha vært nok til et helt liv for meg, sier han. 

Tidligere i mai viste prins Harry og hertuginne Meghan frem sin nyfødte sønn for første gang, og avslørte at han hadde fått navnet Archie

Se videoen der de viste frem sønnen for første gang her: 

DEL

FØLG OSS