Meghans far: – Skulle ønske jeg kunne vært i dåpen

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 08.07-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019
Ett av de offisielle bildene fra dåpen på lørdag. Øverst, fra venstre: Prins Charles, Meghans mor Doria Ragland, Jane Fellowes, Sarah McCorquodale og prins William. Nederst, fra venstre: Hertuginne Camilla, prins Harry, hertuginne Meghan med Archie på fanget og hertuginne Kate. Foto: Reuters

Thomas Markle (74) ble ikke invitert til barnebarnets dåp i helgen.

I mai fikk hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) sitt første barn, og i helgen holdt de en privat dåp for sønnen.

På bildene fra dåpen, kan man se at Meghans mor Doria var tilstede, men det var ikke faren Thomas. Han har hatt et vanskelig forhold til datteren over lenger tid, og fikk heller ikke vært tilstede i bryllupet hennes.

I et nytt intervju med Daily Mail, forteller Markle at han syntes det var trist og ikke få være med på dåpen.

Les også: Hertuginne Meghans bror: – Jeg har nådd bunnen

– Jeg var en altergutt da jeg var 12 år, og medlem av dronningens kirke i en alder av 14. Archie er mitt barnebarn, så selvfølgelig skulle jeg ønske jeg kunne vært i dåpen for å gi min velsignelse, og for å ønske Archie og foreldrene hans god helse og lykke, sier han.

Markle har skapt mange overskrifter siden det ble kjent at han var hertuginne Meghans far.

Før bryllupet i mai i fjor, kom det frem at han hadde samarbeidet med en paparazzifotograf for å sette seg selv i et bedre lys.

I et intervju med Good Morning Britain, fortalte han åpenhjertig at de oppstilte paparazzibildene var en stor feil.

– Paparazzifotografene tok så mange bilder av meg som stilte meg i et dårlig lys. Så jeg tenkte at de nye bildene kunne være en måte å forbedre ryktet mitt på. Det gikk åpenbart rett til helvete, sa han.

Rett før bryllupet skal han ha fått to hjerteinfarkt, og fikk ikke dratt i datterens bryllup. Etter bryllupet skapte han overskrifter igjen, da han ga Daily Mail tilgang til et privat brev datteren hadde sendt ham.

Les også: Meghan Markles far snakker ut om bryllupet

DEL

FØLG OSS