Time Magazine: Dette er internetts mektigste personer

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 18.07-2019
  • Oppdatert: 09.10-2019
Foto: Alexi Lubomirski/AP

Donald Trump og hertugparet av Sussex er blant personene som har størst påvirkningskraft, ifølge magasinet. 

Time er et av magasinene som er spesielt kjent for sine kjendiskåringer. Nå har de lagt ut en kåring over internetts mektigste personer, og på listen er blant annet profilerte personer som Donald Trump, Ariana Grande og hertugparet av Sussex.

President Trump har fått mye oppmerksomhet for sin aktivitet på Twitter, hvor han ofte anklager mediene for fake news og meningsmotstandere for løgn. 

Les også: Trump langet på nytt ut mot kongresskvinner

Popstjernen Ariana Grande ble nylig Instagrams mest fulgte musiker med hele 159 millioner følgere. Hertugparet av Sussex, prins Harry og hertuginne Meghan, ble et av verdens mest omtalte par etter de forlovet seg i 2017.

I april startet paret en delt Instagram-konto, hvor de fikk én million følgere på bare seks timer. Nå har de ni millioner følgere, noe som kan komme av at den kongelige fansen er nysgjerrige på deres lille sønn, Archie.

Les også: Meghan og Harry tilbake på sosiale medier

Et litt mer overraskende innslag på listen er et egg. Bildet av egget ble lagt ut på Instagram av kontoen World_record_egg i januar, og ble raskt det mest likte bildet på Instagram.

På Times liste finner man også profilerte personer som Alexandria Ocasio-Cortez, K-Pop-gruppa BTS og rapperen Cardi B.

Se hele listen her!

DEL

FØLG OSS