Dette er verdens mest likte Instagram-bilde

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 14.01-2019
  • Oppdatert: 14.01-2019
Bildet ble lagt ut i starten av måneden, og har allerede blitt likt mer enn 26 millioner ganger. Foto: Skjermdump fra Instagram

Glem Kylie Jenner – et egg er nå det mest populære bildet på Instagram. 

I slutten av desember avslørte blant annet Mirror at et bilde av realitystjernen Kylie Jenner og hennes nyfødte datter Stormi toppet listen over de mest likte Instagram-bildene i 2018.

Under henne, havnet et bilde av popartisten Justin Bieber og forloveden Hailey Baldwin. Nå må imidlertid de to tenåringsidolene se seg slått av et egg.

Les også: Dette ble de mest populære annonsene på FINN i 2018

Bildet av egget ble lagt ut på kontoen World_record_egg 4.januar, med teksten: «La oss sette en verdensrekord sammen og få det mest likte bildet på Instagram. Vi skal slå Kylie Jenner sin nåværende verdensrekord (18 millioner)! Vi klarer dette.» 

La ut sin egen reaksjon på Instagram

Nå er egget likt av over 26 millioner Instagram-brukere verden over, noe som slår Kylie Jenner sin rekord ned i støvlene. Egget har i skrivende stund 2,7 millioner følgere, noe som er mer enn de fleste av oss mennesker kan skilte med.

Kylie Jenner har selv likt bildet, og ser ut til å ta det hele med knusende ro. 

Se dette innlegget på Instagram

Take that little egg

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Etter nyheten om Kylie og egget kom ut, la VG ut et bilde av en potet på Instagram, i håp om at bildet kunne bli Norges mest likte. Bildet er så langt likt av 1828 personer. 

Les også: Dette er årets best betalte kjendiser

DEL

FØLG OSS