Prins Charles vurderer James Bond-tilbud

Andrine Davidsen

  • Publisert: 05.08-2019
  • Oppdatert: 05.08-2019
PoolReuters

Navnet er Charles. Prins Charles. Nå er han aktuell for en rolle i den kommende James Bond-filmen!

Ifølge The Sun skal prins Charles (70) ha blitt tilbudt en rolle som seg selv i den neste James Bond-filmen, som skal lanseres i 2020.

– Passer perfekt

Innbydelsen ble gitt da prinsen besøkte Daniel Craig, selveste agent 007, på filmsettet til «Bond 25» tidligere i sommer.

– Charles er selve symbolet på alt som er britisk, og passer perfekt til en kongelig gjesterolle. Bond-fans over hele verden kommer til å elske det, sier en kilde i produksjonsteamet til The Sun.

Les også: – James Bond hadde et alvorlig alkoholproblem

Kongelige gjesteopptredner i James Bond

Det vil ikke bli første gang et medlem av kongefamilien opptrer sammen med agent 007. I forbindelse med OL i London i 2012 var dronning Elizabeth (93) med i åpningsseremonien sammen med Daniel Craig som James Bond.

Det skal heller ikke være problematisk hvis prins Charles trekker seg fra gjesterollen. Da kan prins William og prins Harry være gode erstattere for sin far.

– Hvis Charles ikke går for rollen, kan prins Harry og prins William være neste i produsentens tanker, forteller kilden til The Sun.

Spilt inn i Norge

Den foreløpige premieredatoen er nå satt til 8. april 2020. Deler av jubileumsfilmen har blitt spilt inn i Norge, nærmere bestemt i Nittedal i Akershus. Innspillingen i Norge fant sted mellom 25. mars og 2. april, ifølge NRK.

Den 25. James Bond-filmen har vært utsatt flere ganger, og var egentlig planlagt å ha premiere høsten 2019. Men i september ble regissør Danny Boyle byttet ut med Cary Fukunaga etter det som har blitt beskrevet som «kreative forskjeller».

Les flere saker fra Nettliv her!

SE VIDEO: Bond-pikene gjennom tidene:

DEL

FØLG OSS