«Sex og singelliv»-Samantha følte seg «mobbet» av kollegaene

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 12.08-2019
  • Oppdatert: 12.08-2019
Vennskapet til de fire skuespillerne skal ikke ha vært så rosenrødt som det så ut som. Fra venstre: Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall og Kristin Davis i 2008. Foto: Peter Kramer/AP

Derfor ble det ingen tredje «Sex og singelliv»-film.

Det er ikke første gang Cattrall langer ut mot sine tidligere skuespillerkollegaer. Det hele startet i 2017, da Cattrall fortalte i et intervju med Piers Morgan at hun aldri var venn med de andre jentene i serien.

– Vi var aldri venner. Vi var kollegaer, og på en måte er det veldig sunt, for da har man et klart skille mellom jobb og privatliv, sa hun til Morgan den gang.

 I et nytt intervju med The Guardian, forteller den tidligere «Sex og singelliv»-stjernen (62) at hun er takknemlig for at hun fikk muligheten til å spille rollen som Samantha i serien, men at hun ikke trivdes under innspillingen.

Etter de seks sesongene av serien, ble det laget to filmer om de fire venninnene fra New York. De andre skuespillerne i serien ønsket å lage en film nummer tre, men da satte Cattrall foten ned. 

– Det var en velsignelse på så mange måter, men etter den andre filmen, fikk jeg nok. Jeg forstod aldri hvorfor de ikke bare kunne erstatte meg med en annen skuespiller, istedenfor å sløse bort tid på å mobbe meg. Et nei er et nei, sier hun i intervjuet.

Les også:  Kvinnene fra «Sex og singelliv»: Hva gjør de nå?

Cattrall mistet sin yngre bror Chris (55) i fjor. Da skrev Sarah Jessica Parker, som spilte Carrie i «Sex og singelliv», at hun kondolerte og følte med Cattrall.

Les også: – Sarah Jessica Parker spiste på Bislett Kebab

Denne kondolansen falt ikke i god jord hos Cattrall. Noen dager senere, anklaget hun Parker for å ha utnytte seg av hennes personlige tragedie.

– Du er ikke min familie. Du er ikke min venn. Så jeg skriver til deg en siste gang for at du skal slutte å utnytte deg av vår tragedie for å beholde ditt eget gode rykte, skrev Cattrall.

DEL

FØLG OSS