Kvinnene fra Sex og Singelliv: Hva gjør de nå?

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 08.06-2018
  • Oppdatert: 08.06-2018
I serien var de fire kvinnene bestevenner gjennom tykt og tynt - men ifølge Kim Cattrall som spilte Samantha, var det ikke slik i virkeligheten. Foto: HBO Nordic

I år er det 20 år siden den enormt populære serien tok verden med storm. Les hva kvinnene i serien driver med nå – 20 år etter. 

Den første episoden av Sex og Singelliv ble sendt 6.juni 1998, og handlet om fire single kvinner og deres jakt på kjærligheten i New York.

I hovedrollene var spaltisten Carrie (Sarah Jessica Parker), galleristen Charlotte (Kristin Davis), advokaten Miranda (Cynthia Nixon) og PR-eksperten Samantha (Kim Cattrall).

Les også:  Husker du «Dynastiet»? Nå er serien tilbake!

Kvinnene i serien hadde svært forskjellige personligheter, men hadde samtidig mye til felles – noe som gjorde at kvinner verden over kjente seg igjen i dem.

Nå er det 20 år siden serien først ble sendt. I den anledning har vi funnet ut hva de fire kvinnene driver med nå – les mer nedenfor!

Sarah Jessica Parker

/

I serien spilte Parker den romantiske og motebevisste karakteren Carrie, som dater mange forskjellige menn, men alltid vender tilbake til «Mr. Big».

Etter siste episode ble sendt i 2004, spilte hun i flere filmer som «Strangers with Candy» (2005), «The Family Stone» (2005) og «Did You Hear About the Morgans?» (2009). 

Etter dette spilte hun i flere serier som «Glee» (2012-2013) og «Nightcap» (2016). I 2016 begynte hun også å spille og produsere serien «Divorce».

I april spilte hun hovedrollen i filmen «Blue Night» sammen med blant annet Renée Zellweger.

Kristin Davis

/

I Sex og Singelliv spilte Davis den yndige og konservative karakteren Charlotte. Ifølge Insider, dukket Davis opp i seriene «Friends» og «Will and Grace» samtidig som Sex og Singelliv ble sendt på TV. Etter dette, spilte hun i et par filmer som for eksempel «Of Two Minds» (2012) og «A Heavenly Christmas» (2016), ifølge IMDb.

Hun har fokusert mest på veldedighetsarbeid etter serien tok slutt, og er blant annet ambassadør for den humanitære organisasjonen Oxfam, ifølge Insider. Tidligere denne måneden kom det også frem at hun har adoptert en liten gutt. Fra før av har hun datteren Gemma Rose, som hun adopterte i 2011.

Cynthia Nixon

/

Nixon spilte den smarte og ærlige karakteren Miranda i serien. I virkeligheten har Nixon vært mye i søkelyset i det siste, etter at hun kunngjorde at hun ville stille til valg som guvernør i New York. 

Etter siste episode av Sex og Singelliv ble sendt, spilte Nixon i flere serier og filmer som for eksempel «Law & Order: Special Victims Unit» (2007), «The Affair» (2015) og «Killing Reagan» (2016).

Til tross for alle skuespillerjobbene, har hun kanskje markert seg enda mer med sitt politiske engasjement. Nixon har jobbet for LGBTQ-personers rettigheter, og er selv biseksuell, ifølge Huffington Post.

Ifølge Digital Spy, giftet hun seg med aktivisten Christine Marinoni i 2012. Sammen har de ett barn.

Kim Cattrall

/

I serien spilte Cattrall den frigjorte og selvsikre karakteren Samantha. I virkeligheten har hun spilt i flere serier og filmer etter den siste episoden av Sex og Singelliv ble sendt. 

På nettsiden IMDb, kan man blant annet se at hun har spilt i filmen «Meet Monica Velour» (2010) og seriene «Sensitive Skin» (2014-2016) og «Modus» (2017).

Ifølge Wikipedia, har Cattrall vært gift tre ganger, og har ingen barn. Hennes siste ekteskap var med musikeren Mark Levinson, som hun skilte seg fra i 2004. Etter serien tok slutt, kom det frem at Cattrall aldri var venn med de andre skuespillerne, sånn som det ser ut i serien.

I et intervju med Piers Morgan i 2017, sa Cattrall at det aldri kom til å bli noen flere filmer eller episoder av Sex og Singelliv for hennes del, og at hun aldri hadde vært venn med de andre skuespillerne i serien.

I februar i år meldte Cattrall sin bror Christopher savnet. Bare et døgn senere ble det bekreftet at han var død, 55 år gammel.

Savner du Sex og Singelliv, kan du se alle episodene på HBO Nordic.

Likte du denne artikkelen? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS