Märtha lovpriser sjaman Dureks familie

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 21.08-2019
  • Oppdatert: 21.08-2019
Kjærligheten blomstrer for prinsessen og hennes utkårede. Foto: Daryl Henderson / NTB scanpix

– Så takknemlig for å ha dere i livet mitt, skriver prinsessen. 

I mai avslørte prinsesse Märtha Louise (47) at hun hadde blitt sammen med sjaman Durek (44), og allerede den samme måneden fortalte hennes nye kjæreste at han hadde blitt godt tatt imot av kong Harald og dronning Sonja.

Den siste uka har paret pleiet kjærligheten både på Marbella i Spania og i Bodrum i Tyrkia. 

I Bodrum møtte prinsessen familien til sjamanen, og på Instagram-profilen hennes, kan man se at hun er full av lovord om kjærestens familie.

Les også: Her er sjaman Dureks beste helsetips

«Ny kjæreste, ny og kjærlig familie. Jeg er så takknemlig for å ha deg i livet mitt @angelina.verrett, @aalava, og selvfølgelig resten av familien og! Det er alltid fantastisk å få oppleve verdens underverker med dere», skriver hun.

Det var Se og Hør som omtalte saken først. Durek har også lagt ut flere innlegg fra turen til Tyrkia. 

I et av innleggene, kommer det frem at paret ble invitert til Bodrum for å spise middag med byens ordfører.

I et annet innlegg, skriver Durek om sin kjærlighet til prinsessen.

Se dette innlegget på Instagram

When you're in love, time stops every moment you look in your lover's eyes. You see your past and future and a reflection of yourself be reflected back from their eyes, because they are in your life to bring out all of your most splendid beautiful aspects of your being. When I'm with @princessmarthalouise @iam_marthalouise I feel like I'm living a fairy tale come true. All I want to do is serve my Goddess and shower her with love. I'm so happy to be in #turkey🇹🇷 #bodrum with my family @aalava @angelina.verrett and my long time dear friend @naadaguerra and the lovely man and women who arranged everything for us here. @senturksina of @houseofsina and @buskasapoglu for making our trip here magical. Everyone knows I love #disney stories now I have my own. Thank you @rebisbodrumluxurycollection Digs by @robertgrahamnyc and @studiooneeightynine jewelry by @bittersweetdesigns PML is wearing @halebob_official #halebob 🔥Tribe when does time stop for you? Write in comments #tribelove #love #shamandurek #paradise

Et innlegg delt av Shaman Durek (@shamandurek)

«Når jeg er med @princessmarthalouise, føler jeg at jeg lever i et ekte eventyr. Alt jeg vil gjøre, er å tjene min gudinne og overøse henne med kjærlighet», skriver han.

Les også: Sjaman Durek til Mette-Marit: – Savner deg

Før de dro til Tyrkia, var paret på celebert besøk hos skuespilleren Antonio Banderas

Han var en av arrangørene til festivalen Starlite, hvor Märtha mottok en pris for sitt humanitære arbeid. 

DEL

FØLG OSS