Avslører hemmelig samtale mellom Marlon Brando og Michael Jackson

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 30.08-2019
  • Oppdatert: 30.08-2019
Popikonet Michael Jackson i 2005.Foto: Michael A. Mariant/AP

«Gudfaren»-stjernen konfronterte popikonet om overgrepsanklagene. Da skal han ha tatt til tårene. 

I 1994 stormet det rundt Michael Jackson. Han hadde blitt anklaget for å ha antastet en 13 år gammel gutt, og den tidligere hushjelpen hans hevdet å ha sett ham i dusjen med flere mindreårige gutter.

På denne tiden ble «Gudfaren»-skuespilleren Marlon Brando kalt inn til avhør for å snakke om anklagene som ble rettet mot popstjernen. Avhøret ble transkribert, og senere fikk podkastprodusenten Brandon Ogborn tak i dokumentene.

Les også: Her kan du snuse i FBIs Jackson-mapper

I den siste episoden av podkasten «Telephone Stories: The Trials of Michael Jackson», får lytterne høre detaljer fra avhøret for første gang, ifølge Los Angeles Times.

– Han begynte å gråte så mye

I avhøret fortalte Brando om en bisarr samtale han hadde med Jackson rundt tiden han ble anklaget for overgrep. Jackson og Brando skal ha blitt venner fordi Brandos sønn jobbet som sjåfør for Jackson.

/

Aktoren som intervjuet Brando, Lauren Weis, har bekreftet at dokumentene er ekte. I podkasten leser en av produsentene opp hva Brando sa i avhøret.

– Jeg spurte ham om han var jomfru, og han lo og fniste og kalte meg Brando. Han sa: Å, Brando, hva gjør du for å ha sex? Og så virket han rar og flau, sa Brando i avhøret ifølge Los Angeles Times.

Jackson skal også ha sagt at han ikke likte noen som var på sin egen alder, og at han ikke hadde noen jevnaldrende venner.

– Jeg spurte ham: Hvorfor ikke? Så sa han: Jeg vet ikke, jeg vet ikke. Han begynte å gråte så mye at jeg prøvde å trøste ham. Jeg prøvde å hjelpe ham alt jeg kunne, sa Brando.

Kontroversiell dokumentar

Skuespilleren fortalte også i avhøret at han egentlig trodde Jackson var homofil, men etter samtalen deres syntes han det var ganske sannsynlig at han hadde hatt «noe med barn å gjøre».

Brando døde i 2004. Michael Jackson døde i 2009, men livet hans er fortsatt gjenstand for fascinasjon verden over.

Les også: Verden tok farvel med Michael Jackson

I mars i år kom dokumentaren «Leaving Neverland» ut, der to menn hevder at de ble misbrukt av popstjernen da de var små. 

Dokumentaren fikk massive reaksjoner verden over, og gjorde at Michael Jacksons familie saksøkte HBO

Podkastepisoden med avhøret kommer ut søndag 1.september.

DEL

FØLG OSS