Hertuginne Meghans far langer ut mot datteren og prins Harry

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 02.09-2019
  • Oppdatert: 02.09-2019
Hertugparet under en baseballmatch i juni. De fikk en liten baseballskjorte til sønnen Archie av spillerne i New York Yankees. Foto: Peter Nicholls/Reuters

Thomas Markle ble bestefar i mai, men har fortsatt ikke møtt barnebarnet. Nå tar han et oppgjør med datteren og prins Harry. 

Forholdet mellom hertuginnen (38) og faren Thomas Markle (75) begynte først å skjære seg da det kom frem at han hadde fått paparazzi-fotografer til å ta bilder som skulle sette ham i et bedre lys.

Siden dette skal de ikke ha hatt direkte kontakt. I mai fikk hertuginnen og prins Harry (34) sitt første barn, men faren skal fortsatt ikke ha fått møte sitt nye barnebarn.

I et ferskt intervju med britiske Daily Mail, deler han sin fortvilelse og sorg over og ikke få møte lille Archie. I intervjuet sier han at han føler seg frosset ut og stengt ute av barnebarnets liv.

– Jeg har vært taus om dette fordi Meghan var gravid med Archie, men nå snakker jeg ut fordi hun og PR-teamet hennes fortsetter å fryse meg ut fra livet hennes.

Videre forteller han at han hadde håpet at morsrollen kom til å gjøre at Meghan ville ha mer kontakt med ham.

– Selvfølgelig er jeg skuffet for og ikke ha fått møte Archie. Jeg hadde håpet at det å bli mor ville gjøre henne mykere og få henne til å ta kontakt, sier han til avisen.

I slutten av august fikk Meghan og Harry sterk kritikk fordi de fløy med privatfly flere ganger på en måned, samtidig som at de oppfordrer følgerne sine til å være miljøvennlige.

Dette provoserer Thomas Markle. I intervjuet sier han at Meghan og Harry burde slutte å utgi seg for å være så snille og hensynsfulle.

– Alle skryter av hvor elskverdige og fantastiske de er, men de er ikke fantastiske mot sin egen familie. Det er hyklersk, slår han fast.

Etter det kom frem at hertugparet tok privatfly ved flere anledninger, fikk de støtte av verdensstjernen Elton John. Han fortalte til BBC at han personlig betalte for klimakvoten for en av flyturene deres. 

DEL

FØLG OSS