Maria Montazami avslører utroskap

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 03.09-2019
  • Oppdatert: 03.09-2019
Maria Montazami er en av de mest kjente Hollywoodfruene i serien. Foto: TV3/Susanne Kindt

– Alle dere der hjemme i sofaen, vær snill og ikke døm meg, sier den svenske Hollywoodfruen.

Maria Montazami (53) har vært med i 13 sesonger av realityserien «Svenske Hollywoodfruer». I serien får seerne et innblikk i hennes luksuriøse liv med eiendomsmegleren Kamran Montazami (58).

I et intervju med programlederen Susanne Nylén på strømmetjenesten Viafree, innrømmer Hollywoodfruen at både hun og mannen hennes har vært utro mot hverandre.

Les også: Anna Anka forteller om frieriet: – Helt perfekt

– Vi fortalte det til hverandre for kanskje et halvt år siden, og nå har vi gitt slipp på det. Kamran spurte meg: «Skjedde det noe der?», og så sa jeg: «Ja, det skjedde noe der», sier hun.

Maria og Kamran har vært gift i 31 år, og har fire barn sammen. Sidesprangene skal ha skjedd helt i starten av forholdet, før de fikk barn.

I intervjuet forteller hun at verken hun eller Kamran har tenkt så mye på sidesprangene i ettertid. Faktisk ble forholdet deres sterkere etter at de snakket om det.

Les også: Hollywoodfrue Gunilla Persson (60) setter høye krav til menn

– Nå står vi hverandre hundre prosent nærmere. Vi verdsetter hverandres ærlighet, vi ler og det føles helt fantastisk, sier hun.

På slutten av episoden ber Montazami seerne om ikke å dømme henne eller Kamran.

– Alle dere der hjemme i sofaen, vær snille og ikke døm meg for at jeg var utro for kanskje 30 år siden. Det samme med Kamran, sier hun. 

Få oversikt over ukas TV-programmer. Prøv vår TV-Guide her!

DEL

FØLG OSS